Emlatörden Pcye Virüs Bulaşırmı

jager_0003

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selamlar herkese aranızda yeniyim lütfen yazılım bilgisi olankişiler cavap versin bu sorunun doğru cevabını bulmak istiyorum artık emilatöre bir apk kordum emalatöre bir apk kurdum virüs bulaşırmı çoğu kişi apk windowsta çalışmayacağı için geçmez demişki bencede öyle windowsu tarattığımda wirüs bulmuyor hangi program olursa olsun ama emilatöre kurduğumda buluyor bu yüzden doğru olduğunu düşünüyorum virüs total sonuçlar
Ekran Alıntısı.PNG
u aşağıdaki gibi

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
selamlar herkese aranızda yeniyim lütfen yazılım bilgisi olankişiler cavap versin bu sorunun doğru cevabını bulmak istiyorum artık emilatöre bir apk kordum emalatöre bir apk kurdum virüs bulaşırmı çoğu kişi apk windowsta çalışmayacağı için geçmez demişki bencede öyle windowsu tarattığımda wirüs bulmuyor hangi program olursa olsun ama emilatöre kurduğumda buluyor bu yüzden doğru olduğunu düşünüyorum virüs total sonuçlarEkli dosyayı görüntüle 40413u aşağıdaki gibi
Bulasabilir

KS

jager_0003

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bulaşacağını düşünmüyorum masaüstü kısa yollarında virüs yok + emilatör içinden yükledğim bir uygulamanın kısa yolu buraya atıyor daire içine aldığım kısmı gösteriyor ve hiç bir şekilde kısa yol dışı erişim yok kısa yolda emilatörden uygulayı açıyor

Ekli dosyalar

• test.PNG
    test.PNG
    117.7 KB · Görüntüleme: 5

0Talha0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Hocam gameloop deneyebilirsiniz güvenmezseniz. Apk açıyor ben uzun zamandır kullanıyorum virüse dair bir şeyler karşılaşmadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri