Emojilerin kare kare çıkması

Barış Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben Windows 8 kullanıyorum.Discord adlı programı kullanıyorum ama odalardaki emojleri veyatta normal google de gezerken renkli tüm emojiler kare kare yardımcı olurmusunuz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Discord 'tan anlamam ona bir şey yapamam ama internet üzerindekilere belki bir çözüm bulabilirim. Resim atar mısın? Bakalım neden bahsediyorsun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Düzeldi mi? Düzelmedi mi? kontrol et. Önce Discor 'üzerinde sonrada tarayıcıda. Tarayıcıda java 'yı etkinleştirmen gerek. Bunuda Sol üst köşede adres çubuğunun hemen yanında ki http kısmının oraya tıkla ve Java, Flash vs. yi buradan etkinleştirebiliyorsun. Etkin mi değil mi bunu kontrol et değilse etkinleştir ve öyle bir bak sorun halen aynımı.

KS

Barış Mert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
java yok ki burda

evet çıktı javastrip diye bişey izin ver diyorum fakat hala sorun dewam etmekte

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Araştırdımalarım sonucu sorunun sebebi Flash ve Java ile alakalı olduğunu öğrendim. Fazla kişide bu problem yok nadir olan bir sorunmuş. Sistem güncellemelerin son sürüm mü? Windows ve bileşenleri kastediyorum. IObit Driver Booster programı ile güncelleme kontrolünü yapar mısın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Benim şimdilik önerebileceğim tek şey format kaldı. Araştırıp tekrar öneride bulunucağım. Belki başkaları bir çözüm önerisinde bulunur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri