Ben Anbernic RG35XX H almıştım amazon üzerinden yurtdışından (henüz gümrük kısıtlamaları yoktu, sorun yaşamadım. sadece biraz geç geldi). Kendi içeriği zengin ancak sıkılırsan farklı emulator'ler de kurabiliyorsun. Reddit'te farklı emulatorler ve oyunlar için kaynaklar bulabilirsin.
Bir çok oyunu çok rahat çalıştırıyor. Ben daha çok pokemon ve kirby serisini oynadım. Gow, Gta stories vb daha güçlü oyunlar oynamak istersen onlarda biraz zorlanıyor, yine de düşük fps oynatabiliyor. (youtube'ta videoları var)
Kullanım açısından çok ergonomik gelmedi bana, küçük olduğu için biraz el ağrıtıyor, en azından hafif.
Eğer alacaksan olursan aklında olsun, hassas bir cihaz, çarpma, düşürme vs'ye çok dayanıklı değil. Ben aldıktan dört beş ay sonra bel hizasından yere düşürdüm ve ekranı gitti. Cihaz açılıyor ancak ekranda kocaman beyaz leke var. Çöp oldu bir nevi

Bir diğer sıkıntısı da, dahili gelen sd kart çok kalitesiz. 1-2 aya bozuluyor. Herkes bu konuda şikayet etmiş. Kendin bir sd kart alıp ona kurulum yapsan daha iyi olur.
şu aralar steamdeck kullanıyorum, sarı siteden ikinci el buldum. emulator henüz denemedim ama yapılabiliyormuş. steamdeck daha ergonomik ancak ağır cihaz, uzun kullanımda kolları yoruyor. bir minder üstüne koyup kullanırsan rahat. Bütçe açsından sorun yoksa ve Steam hesabın varsa, emulasyon da yapılabildiği için daha mantıklı olabilir. İki işini de görmüş olur.