En Düşük ve En Yüksek Grafikte Aynı FPS yi Alıyorum?

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar ilk defa ekran kartım oldu. Çok soru soruyorum kusura bakmayın :D. Şimdi ben (RTX 3050 ile laptop bu arada) Minecraft ta Shader açınca 100-120 FPS civarı alıyorum ama Shader kapattığım zaman da yaklaşık değerlerde hatta daha düşük seviyelerde FPS alıyorum diyorum ki acaba düşük grafik olduğu zaman 3050 yerine UHD grapichs i mi kullanıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Bunun sebebi alabileceğin maksimum fps'in 120 olduğu içindir diye düşünüyorum. İşlemci kullanan bir oyunsa eğer maksimum bu kadar besleyebiliyordur.

KS

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bunun sebebi alabileceğin maksimum fps'in 120 olduğu içindir diye düşünüyorum. İşlemci kullanan bir oyunsa eğer maksimum bu kadar besleyebiliyordur.
İnternetten baktığımda aynı sistemde çok daha yüksek fps ler alanlar var

KS

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben şey düşünmüştüm belki düşük grafikte ekran kartı kullanmasına gerek kalmıyor diye intel uhd grapichs e geçiyor olabilir diye düşündüm

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Nvidia'nın öyle bir özelliği var mı hiç duymadım açıkçası. Nvidia için en iyi performans ayarlarına göz atın ve kopyalayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri