Bi arkadas bana saglam lisans dan al demisti orasimi daha guvenilir jet lisans mi
ikisideBi arkadas bana saglam lisans dan al demisti orasimi daha guvenilir jet lisans mi
Ben eptt avm den almıştım hala kullanıyorum(2019-2020 lerde almıştım).Windows aktiflestirmek icin key alacagim guvenilir site hangisidir?
Sağlam lisans güvenilirdir ben kendim kullanıyorum.Windows aktiflestirmek icin key alacagim guvenilir site hangisidir?
ikiside
Sağlam lisans güvenilirdir ben kendim kullanıyorum.
Sizce ryzen 5 5600 ve 4070 icin win 10 pro mu yoksa 11 pro mu onerirsiniz?Ben eptt avm den almıştım hala kullanıyorum(2019-2020 lerde almıştım).
win 11 benim düşüncem. Ben ryzen 5 5600 rtx 4060 kullanıyorum win 11.Sizce ryzen 5 5600 ve 4070 icin win 10 pro mu yoksa 11 pro mu onerirsiniz?
yani kankam senin tercihin betadan beri win 11 kullandım şu zamanda herhangi bir sorun yaşamadım şuanda win10 geçtin şuanda bile sorun yokSizce ryzen 5 5600 ve 4070 icin win 10 pro mu yoksa 11 pro mu onerirsiniz?
Hocam pcyi simdi kurdum ayarlara girince boyle gosteriyor direk win 10 pro key alip kurmak dahami mantikli olur?yani kankam senin tercihin betadan beri win 11 kullandım şu zamanda herhangi bir sorun yaşamadım şuanda win10 geçtin şuanda bile sorun yok
4k tl ?En güvenilir yer Microsoft'un kendi sitesi.
w10 pro key al sürekli kullandığın bir hotmail ile bağla windowsunu her format attığında aynı hotmaili kullan hiç bir sıkıntı kalmaz.Hocam pcyi simdi kurdum ayarlara girince boyle gosteriyor direk win 10 pro key alip kurmak dahami mantikli olur?