- Tepki
- 0
selamün aleyküm kardeşlerim ben oyuncu masası alacam ama ölçüleri nedir öğrenebilirmiyim
ölcü yok kendine göre yapmalısın bilgisayarını monitörünü nasıl kullanacak falan onları böl yap kendine yaptır yada alselamün aleyküm kardeşlerim ben oyuncu masası alacam ama ölçüleri nedir öğrenebilirmiyim
ölcü yok kendine göre yapmalısın bilgisayarını monitörünü nasıl kullanacak falan onları böl yap kendine yaptır yada al
ben L masa tercih etim
kücük biraz ama kullanacak olan sizsiniz ben değil tercihi siz yapın
bu resim attığım masa iyimidir
101 cm genişlik derinlik 60 yükseklik 70 bana göre iyi ama buradada tavsiye almak istiyorumkücük biraz ama kullanacak olan sizsiniz ben değil tercihi siz yapın
masayı nasıl kullancaksın kasayı mesela masaya koyacakmısın sonradan 2ci 3ci monitör alıcakmısın falan filan cok sey var yani onu siz düsünüp internetten bakıp hosunuza giderse alın.101 cm genişlik derinlik 60 yükseklik 70 bana göre iyi ama buradada tavsiye almak istiyorum
nasıl kullanacağına nerede kullanacağınıza bakar mesela o masaya kasayı koyamassın veya 2 momitör sığmaz illa öneri isterseniz nasıl kullanmayı planladığınızı söyleyin öneri yapabiliriz
Bütçen nedir ?
Bu bütçede alacağın ürün hem kalitesiz olr hem de yetmez500 600 t arası oyuncu masası
maddi durumum bu bütçeyi karşılıyorBu bütçede alacağın ürün hem kalitesiz olr hem de yetmez
ben bunu kullanıyorum memnunum yetiyor
![]()
NESSE PRO OYUNCU MASASI, SİYAH
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com