The Last Of Us - EllieFNAF-Freddy
Yeni Aşık olunan oyun karakteri kilidi açıldı teşekkürler..R6, Zofia
![]()
Hiç R6 oynadın mı hocam bu karşına gelsin kanser olursun kanser.Yeni Aşık olunan oyun karakteri kilidi açıldı teşekkürler..
Oha la ben görseli '' Dizi veya Filim '' zannettim sağ aşağıdaki geç seçeneğini görmeseydim eğer, Oyun grafiklerini çok sağlam ve gerçekçi yapılmış..R6, Zofia
![]()
Konuşmuyor en fazla 100 replik yarısı Go,Come Back vs vs. İnfo sadece Maskesi varhocam.+ Oynama Şansım Olmadı Maalesef Ama Call Of Duty’den Ghost’ta mükemmel bir çara benziyor
Bi Editte Görmüştüm Orda Çok Hoşuma Gitmişti Çok Havalı DurmuştuKonuşmuyor en fazla 100 replik yarısı Go,Come Back vs vs. İnfo sadece Maskesi varhocam.
Gaz daha kaliteli.
Orijinal hali BU, hocam. Ben, resmi YZ ile yeniden ölçeklendirip paylaşımda yoruma eklemiştim. Şimdi bu konuya denk gelince YZ ile iyileştirilmiş halini paylaşim dedim ^-^)Oha la ben görseli '' Dizi veya Filim '' zannettim sağ aşağıdaki geç seçeneğini görmeseydim eğer, Oyun grafiklerini çok sağlam ve gerçekçi yapılmış..
r6m var 4 aydır ama oynamak nasip olmadı sistem arıyorum halaHiç R6 oynadın mı hocam bu karşına gelsin kanser olursun kanser.
ghost >>Call of Duty tüm askerler desem inanır mısınız ?
Captain Price - Soap - Ghost üçlemesi favorimdir.
Hocam bu nasıl bir steam profiliOrijinal hali BU, hocam. Ben, resmi YZ ile yeniden ölçeklendirip paylaşımda yoruma eklemiştim. Şimdi bu konuya denk gelince YZ ile iyileştirilmiş halini paylaşim dedim ^-^)
-Sezonla veya etkinlikle beraber oyuna gelen sinematikten bir sahneydi burası ama oyun grafikleri de gerçekten çok iyi hatta ekstra olarak ücretsiz DLC halinde ultra HD grafik paketi de var.