hocam merhaba, harika bir site olmuş teşekkür ve tebrik ederim. sık sık kullanıyorum. öncelikle özelliştirme seçenekleri dahil butonu harika bir çalışma olmuş. müsadeniz olursa gözüme çarpan ve olsa daha güzel olurmuş dediğim 1-2 durumu yazmak istiyorum.
En önemlisi hazır sistemlere tıkladığımızda önerilen sıralama, düşükten yükseğe, yüksekten düşüğe seçenekleri var. buraya yeniden eskiye eskiden yeniye seçeneklerinin olması çok faydalı olur diye düşünüyorum. keza geçen gezinirken ürün sayısı +1 arttı. acaba ne eklendi diye görmek için yeniden eskiye seçeneğini gözlerim aradı

.
ram fiyatları malum. 64 gb ram yapacağım sisteme ama öncelikle 1x32 almak istiyorum ilerde ekleme yapacağım ancak sitede 1x32 2x16 vb seçeneklerin filtrelemede mevcut olması gerçekten güzel olurdu (epey'de mevcut).
bu tarz sitelerin çalışma mekanizmasını bilmesem de parça takip bölümünün güncel olmadığını farkettim. misal asus 5070ti rog strix amazonda 71*** k görünüyor sitenizde. en son 4gün önce almış fiyatı fakat minumum 2 gündür ürünün stoğu yok bitmiş.
Saygılarımla.