Merhaba arkadaşlar en ucuza alinabilicek ve düşük oyunlar oynamak için kullanilabilicek laptop önerirmisiniz Max bütçem 3-4 k civarı bir şey
Rtx 3050 li masaüstü bilgisayarım var bütçemi 6 k yapsam bulamazmiyizO fiyata laptop zor maalese 2. El bi apu sistem bakabilirsiniz masaüstü
Hocam özel değilse, neden laptop lazım ne güzel 3050 sisteminiz varmışRtx 3050 li masaüstü bilgisayarım var bütçemi 6 k yapsam bulamazmiyiz
Hocam maalesef cs go felan zor açar syqex hocamın attıkları var onlara bakın ama bu devirde 6000e laptop zorRtx 3050 li masaüstü bilgisayarım var bütçemi 6 k yapsam bulamazmiyiz
Deprem bölgesindeydim evime giemiyorum canım oyun oynamak istiyor stadyumda kalıyorum stadyuma kocaman kasa 27 inch monitör getirip kurup oynimmiHocam özel değilse, neden laptop lazım ne güzel 3050 sisteminiz varmış
Hocam maalesef cs go felan zor açar syqex hocamın attıkları var onlara bakın ama bu devirde 6000e laptop zor
o fiyatlara laptopu bösverin masaüstü bile alamazsanız malesef bütcenizi toplayıp minimun 15k yapmanız öneririmMerhaba arkadaşlar en ucuza alinabilicek ve düşük oyunlar oynamak için kullanilabilicek laptop önerirmisiniz Max bütçem 3-4 k civarı bir şey
Çok geçmiş olsun hocam bende deprem bölgesindeyim anlıyorum sizi üstteki laptoplara bakın umarım sistemi kurtarırsınız kalıcak daha düzgün bir yer bulursunuzDeprem bölgesindeydim evime giemiyorum canım oyun oynamak istiyor stadyumda kalıyorum stadyuma kocaman kasa 27 inch monitör getirip kurup oynimmi
En az 15k bulabilirsiniz zaten yoksa 2. el.o fiyatlara laptopu bösverin masaüstü bile alamazsanız malesef bütcenizi toplayıp minimun 15k yapmanız öneririm
Merhaba arkadaşlar en ucuza alinabilicek ve düşük oyunlar oynamak için kullanilabilicek laptop önerirmisiniz Max bütçem 3-4 k civarı bir şey