En Uygun Hazır Kasa

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Tamam knk sırf alışveriş kredisi ile almak için 1 ay sonra patlat sistemi komple.

Geldikten sonra sanmıyorum iade alicaklarini. Mantıklı düşünün trendyoldan hazir sistemmi alinir
Kanka napayım ya ben oyun oynamıyorum ki zaten öyle iş için alcam PSU falan satıp değiştiririm zaten

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Kanka napayım ya ben oyun oynamıyorum ki zaten öyle iş için alcam PSU falan satıp değiştiririm zaten
Hocam nasıl satican psu yu ? Adamlar bomba diyor patlıyor diyor nesini anlamıyorsun? Böyle böyle bilgisi olmayanlara satarak para kazanıyor bu herifler gözlerinizi açın biraz.

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam nasıl satican psu yu ? Adamlar bomba diyor patlıyor diyor nesini anlamıyorsun? Böyle böyle bilgisi olmayanlara satarak para kazanıyor bu herifler gözlerinizi açın biraz.
ya kanka psu falan sıkıntı degil yeterki ekran kartı yanmasın diğerlerini degistirebilirim hele bi gelsin kasa sonra bakarız monitör güzel zaten pazartesi geliyor

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
ya kanka psu falan sıkıntı degil yeterki ekran kartı yanmasın diğerlerini degistirebilirim hele bi gelsin kasa sonra bakarız monitör güzel zaten pazartesi geliyor
Psu ne demek sıkıntı değil. Durup dururken bir patlarsa işlemci ram ekran kartı her şeyin yanar mantıklı düşün son ikazim senin cebini korumak için daha da uğraşmam, 1 hafta sonra sistem açılmıyor diye konu açarsın buraya

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kanka yapicak biseyim yok iptal edemiyorum napabilirim psu degistiririm yani napayim copemi atiyim sistemi direk psuyu degistirip kullanicam mecbur

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
trendyol müşteri hizmetleri ile konuştunuz mu acaba?
kankam krediyi cektim diyorum şimdi eğer ki iptal edersem başka birşey almak zorunda kalacagim anlatamiyormuyum normal bi alışveriş degil krediyi her site vermiyor zaten

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Bu gerçekten enayilik. Eğer dediklerimi dikkate alsaydın, muhtemelen seni sorunsuz yıllar boyu götürecek iyi bir sistemin olurdu. Ancak şimdi...

kankam krediyi cektim diyorum şimdi eğer ki iptal edersem başka birşey almak zorunda kalacagim anlatamiyormuyum normal bi alışveriş degil krediyi her site vermiyor zaten
Ne demek başka bir şey almak zorundayım. Aynı fiyata daha iyi sistem alırdın. Kredi cekicegine bir dosttan borç alabilirdin faizsiz, zamansız.. ama sen uğraşmak istemiyorsun.

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu gerçekten enayilik. Eğer dediklerimi dikkate alsaydın, muhtemelen seni sorunsuz yıllar boyu götürecek iyi bir sistemin olurdu. Ancak şimdi...

Ne demek başka bir şey almak zorundayım. Aynı fiyata daha iyi sistem alırdın. Kredi cekicegine bir dosttan borç alabilirdin faizsiz, zamansız.. ama sen uğraşmak istemiyorsun.
kanka daha 15 yaşındayım hangi dostum bana versin o kadar para saglik sorunları nedeniyle tüm biriktirdigim parami harcadım sonrada param kadarda kredi cektim ve bunu aldim yani hepsiburada kredisi cektim mecburen baska bir çarem yoktu

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
kanka daha 15 yaşındayım hangi dostum bana versin o kadar para saglik sorunları nedeniyle tüm biriktirdigim parami harcadım sonrada param kadarda kredi cektim ve bunu aldim yani hepsiburada kredisi cektim mecburen baska bir çarem yoktu
Kanka aile dostu diyorum ben. Senin yaşında birinde ne arasın o para. Ne diyeyim kanka Allah arıza sıkıntı çıkarmasın hayırlısıyla kullanırsın inşallah, ama yinede iade etmeyi aklının köşesinde tut.

ereyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Ben anlamadım bunu. Krediyi çekip banka kartına yatırsan parayı gaminggen'den mis gibi pc alırdın kendine.

Ha hepsiburada kredisi diyorsun tamam.

Hepsiburada kredisi ne be hocam. Sen kendin seçmişsin bu kazığı, hayırlısı olsun.

KS

EmirTopG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben anlamadım bunu. Krediyi çekip banka kartına yatırsan parayı gaminggen'den mis gibi pc alırdın kendine.

Ha hepsiburada kredisi diyorsun tamam.

Hepsiburada kredisi ne be hocam. Sen kendin seçmişsin bu kazığı, hayırlısı olsun.
kanka daha önce hic alisveris cekmedin heralde alışveriş kredilerinde bazi sitelerde geçerli olarak alışveriş yapabiliyorsun trendyol ve hepsiburada vardı mecburen aldim yani yapacak bisey yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri