Eneba'dan Key Güvenilir mi?!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Hocam Ben Eneba'dan Key Alacaktım Minecraft Keyi https://www.eneba.com/other-minecraft-official-website-key-global?af_id=operagxnew&currency=EUR Acaba Bu Key'e Güvenilir mi Daha Sonradan Çalışmama Yada Hesabımın Çalınma Olayı Olabilir Mi Sadece Sormak İstedim Güvenilir mi güvenilmez mi diye Önerdiğiniz Bir Yer Varsa oradan Da Alabilirim Minecraft Keyini (elimdeki Kartların Hiçbiri İle original Olarak Satın Alamadım Sitesinden  Sebebini De Bilmiyorum Yazdım Ama  :huh: :( )

Kolay gelsin Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Biraz araştırdım güvenilir bir yer diyebilirim. Yerli ve yabancı kaynaklardan alışveriş yapanlar dahil inceleme vs. kontrol ettim. Ancak satın alma işlemini yapamamanızın birkaç sebebi olabilir. Birincisi kartınız yurtdışı alışverişlerine kapalı olabilir. İkincisi site TR 'den alışverişe kapalı olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Biraz araştırdım güvenilir bir yer diyebilirim. Yerli ve yabancı kaynaklardan alışveriş yapanlar dahil inceleme vs. kontrol ettim. Ancak satın alma işlemini yapamamanızın birkaç sebebi olabilir. Birincisi kartınız yurtdışı alışverişlerine kapalı olabilir. İkincisi site TR 'den alışverişe kapalı olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

hocam ininal dan almaya çalıştım olmadı içinde 242 Tl Para Var Tosladan Yapmaya Çalışmıştım İlkin Sonradan Onunla Alınamadığını Öğrendim Ama İninal Dan Da Alınamayacağını Sanmam Yaa

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Satın Aldım Siz Güvenilir Diyince Umarım Çalınmaz Çırpılmaz Bişey Olmaz Diyerekten Bu Arada Çoq Teşekkürler tekrardan Kolay Gelsin Efendim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Araştırdım güvenilir bir mecra olarak görünüyor. Sorun çıkacağını sanmam.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri