Soru Enermax Power Supply Mi Yoksa Lian Li Mi Almalıyım ?

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
515
Power Supply olarak hangisini önerirsiniz ya da sizin başka marka öneriniz varsa belirtirmisiniz 🤔

@solaris @yunusx36 @İsmail ve diğer arkadaşlar tavsiyeleriniz nelerdir bütçe önemli değil, sistem full beyaz o yüzden beyaz renkte olması tercihimdir.

Vad3r

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
142
Ürünlerin arasında sertifika farkı var Enermax 1200W 80+ Platinum sertifikalı Lian Li 1200W 80+ Gold sertifikalı ben olsam fiyat bazında daha uygun olduğu ve güvenilir olduğundan dolayı Enermaxı tercih ederdim ikisi en azından aynı fiyat olsa Lian Li'yi tercih ederdim ama aralarında hem fiyat hem de sertifika farkı var.

KS

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
515
psu ne kadar önemsenmesede bilgisayarın en önemli bileşeni bile denebilir arızalı psu yüzünden sabahlara kadar sistem denemişliğim var ben olsam lian li tercih ederim ama enermax fiyatında muadili zalmanda var https://www.hepsiburada.com/zalman-zm1200-tmx2-teramax-ii-80-plus-gold-full-moduler-yuksek-koruma-devre-tasarimi-guc-kaynagi-p-HBCV00004SMKA0?magaza=Segment Store&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.65.5 eğer aradaki fiyat farkı 2 k falansa lian li tercih etmelisin diye düşünüyorum
Zalman beyaz değil dostum ya, çerçevesiz cam full beyaz kasa, ben buradayım die göz kırpar siyah siyah bir de tier list iki farklı istede birisinde a tier listte diğerinde b, yorumlarına baktım 100 kişi süper demiş 1 kişi almayın başa bela demiş, o 1 kişinin şansı beni bulur 🙃

Ürünlerin arasında sertifika farkı var Enermax 1200W 80+ Platinum sertifikalı Lian Li 1200W 80+ Gold sertifikalı ben olsam fiyat bazında daha uygun olduğu ve güvenilir olduğundan dolayı Enermaxı tercih ederdim ikisi en azından aynı fiyat olsa Lian Li'yi tercih ederdim ama aralarında hem fiyat hem de sertifika farkı var.
Garanti süreside uzun sanırım bir süredir inceliyorum enermaxı, lian li markası bi havalı gelince ikileme düştüm bi an. Enermaxtan devam 🫡

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
psu ne kadar önemsenmesede bilgisayarın en önemli bileşeni bile denebilir arızalı psu yüzünden sabahlara kadar sistem denemişliğim var ben olsam lian li tercih ederim ama enermax fiyatında muadili zalmanda var https://www.hepsiburada.com/zalman-zm1200-tmx2-teramax-ii-80-plus-gold-full-moduler-yuksek-koruma-devre-tasarimi-guc-kaynagi-p-HBCV00004SMKA0?magaza=Segment Store&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.65.5 eğer aradaki fiyat farkı 2 k falansa lian li tercih etmelisin diye düşünüyorum
Zalman Teremax II B TİER bir PSU.
ENERMAX DF II A TİER

Enermax ürününe o kadar güveniyor ki tam 13 Yıl garanti veriyor.
Screenshot (57).png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri