Entered an Incorrect PIN too Many Times sorunu

Furkankorkmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
 Benim yeğenler laptopun Pin şifresini sürekli yanlış girmiş.Şimdi Pin şifresini giremiyorum, password'u da malesef bilmiyorum.Resetlemek istesemde usb istiyor.Bu problemin çözümü nedir? 

A1B2C3 gir diyenler oldu malesef olmadı.
Kapatıp aç diyenler oldu malesef bu da işe yaramadı.Bir süre bekleyin diye bir yazı okudum şu an bekliyorum beklerken de sizlerede sormak istedim.Teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Normalde 3 defa üst üste yanlış girdiğinizde sonraki başlatmada tekrar girmeye çalıştığınızda size bir kod vermesi gerekiyor sistemin. O kodu https://bios-pw.org/ bu siteye yazdığınızda Get password diyeceksiniz ve size BIOS şifrenizi verecek sistem.

KS

Furkankorkmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Malesef o kodu vermedi, nereden o kodu alabilirim bilmiyorum.Pek bir seçenek yok.Açılabilmesi için başka yapılabilecek birşey var mı? Son çare format gibi gözüküyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows 'a format atmak BIOS şifresini sıfırlamaz. Ayrıca BIOS güncellemesi ile yaparım derseniz oda olmaz yapamazsınız BIOS şifresini girmeden. O şifreyi büyük ihtimalle verdi size ama yeğenler tekrar yanlış şifre girip o kodu almadan geçtiler.

Anakartın üzerinde BIOS CMOS reset için bir BIOS pili olur. Bu BIOS pilini Laptop cihazını söküp bulun bozuk para büyüklüğünde bir pil zaten bu. Bu pili sökün anakartınızdan ve en az 30 sn. kadar bekleyip geri takın aynı yerine. NOT: Bu işlemde cihaz ne prize bağlı olacak nede bataryası takılı olacak. Sonra BIOS sıfırlanacak ve siz yine şifrenizi yanlış girerek bu kodu alacaksınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri