Fırsat Epi̇c Games Yaz Indirimleri Başladı

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
1752818268871.png

Steam Yaz İndirimleri'nin sona ermesinin hemen ardından, Epic Games Yaz İndirimleri de dün saat 19:00 itibarıyla başladı.

Birçok AAA oyun normal fiyatının çok altında satışta ve kütüphanenizde henüz yer almayan kaliteli yapımları uygun fiyata alma şansınız var. Özellikle God of War ve Cyberpunk 2077, bugüne kadarki en cazip fiyatlarından biriyle öne çıkıyor.

Sadece bu ikisiyle sınırlı değil: Red Dead Redemption 2, Alan Wake 2, The Last of Us, Assassin’s Creed serisi gibi birçok popüler oyun da indirimde. Ayrıca her zamanki gibi birkaç sürpriz ücretsiz oyun da olabilir, takipte kalmakta fayda var.

Yaz aylarında oynayacak yeni bir oyun arıyorsanız, bu indirimlere göz atmakta fayda var.
Ayrıca ödüllerin %20 ye yükseldiğinide hatırlatmak isterim. Ödediğiniz miktarın %20sini epic bakiyesi olarak geri alıyorsunuz.
1752820490048.png

Fiyat olarak bu indirimde özellikle dikkatimi çekenler :
God of War
Cyberpunk 2077
Ghost of Tsushima
Alan Wake 2
Hogwart's Legacy
Horizon Forbidden West
Uncharted legacy of Thieves

Ayrıca hala sahip değilseniz bedavaya Civilization 6 ve platinum paketini almayı unutmayın :

1752820767309.png

Strateji oyunu seviyorsanız, özellikle arkadaşlarınızla birlikte oynamalık harika bi oyun. (Bi 500 saatim vardır)

Son düzenleme:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Epic Games, Steam’e göre daha mı iyi? Yoksa bu tamamen kişisel tercih meselesi mi? Bir de dikkatimi çeken bir şey var: Epic Games, sanki Steam’e göre daha fazla indirim sunuyor gibi.

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Epic Games, Steam’e göre daha mı iyi? Yoksa bu tamamen kişisel tercih meselesi mi? Bir de dikkatimi çeken bir şey var: Epic Games, sanki Steam’e göre daha fazla indirim sunuyor gibi.
Steam ve Epic Games Karşılaştırması

Steam, uzun zamandır kullandığımız bir oyun satın alma platformu ve aynı zamanda oldukça gelişmiş bir oyun kütüphanesine sahip. Şahsen arayüz ve kullanım açısından Steam’i gayet başarılı buluyorum. Ancak dolar kuruna geçilmiş olması, indirimlerin önceki yıllara göre daha sınırlı hale gelmesi gibi nedenlerle artık birçok oyunu Epic Games üzerinden satın alıyorum — tabii eğer Steam'de belirgin şekilde daha ucuz değilse. Ama açıkçası Steam'in daha uygun fiyatlı olduğuna çok nadir denk geldim.

Epic Games, Steam'e rakip olabilmek için daha agresif indirimler sunuyor ve bu konuda ciddi bir avantaj sağlıyor. TL ile ödeme yapılabilmesi de cabası. Aradaki fiyat farkı bu kadar yüksekken, aynı oyunu Steam'den almak için ekstra çaba harcamaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Örneğin; Epic’te indirimle 300-400 TL aralığına düşen bir oyun, Steam’de çoğu zaman minimum 600 TL civarında kalıyor ya da o seviyeye bile yaklaşamıyor. Üstelik son zamanlarda Steam’de indirim oranları sabitlenmiş gibi duruyor. Her ne kadar oyunlar %20 civarında indirime girse de, dolar kuru nedeniyle toplam fiyat sürekli artıyor. Bu da kullanıcı olarak bizi dezavantajlı hale getiriyor.

Not: Kütüphane, arayüz ve kullanıcı deneyimi bakımından Steam elbette daha iyi olabilir. Ancak oyun aynı oyun. Yani Epic’ten alınan God of War ile Steam’den alınan God of War arasında hiçbir fark yok. Sonuçta her ikisinde de oynadığınız oyun aynı; sadece logolar farklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri