Epıc Game Fs 25 Oyun Açılmıyor!!!

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
oyunu 40 saat oynadım fakat bugün açtığımda oyunu açıyor fakat menü ekranı gelmiyor.
normalde oyun başlayınca intro girip menü ekranı geliyor fakat bende gelmiyor ama arkadan sesi geliyor.
bunu nasıl çözebilirim?( oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi)

Son düzenleme:
KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
epıc games ı sildim tekrar yükledım düzeldi

geannem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
epıc games ı sildim tekrar yükledım düzeldi

Oyunu yeniden yükledikten sonra sorun çözülmediyse ve hala menüyü göstermiyorsa ancak sesi duyuyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir. Oyunun ekran çözünürlüğü monitörünüzün çözünürlüğüyle eşleşmiyorsa bu olabilir. Bazen sorun yanlış ekran kartı sürücülerinden kaynaklanabilir. Bazen antivirüs yazılımı veya güvenlik duvarı oyunun düzgün çalışmasını engelleyebilir ve bu da benzer sorunlara yol açabilir. Bu tür sorunlarla hiç karşılaşmadığımı söyleyebilirim, çünkü Mostbet sitesinde oynadım, sitenin işlevselliği tamamen oyuncuyu rahat hissettirmeye bağlı olduğu için orada böyle bir sorun yok
Bilgi için teşekkürler!

Son düzenleme:

coldwellinwl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dostum selam aynı sorunu ben de yaşıyorum şimdi sildim epic i tekrar yükeyip deneyeceğim sonucu yazarım

KS

Mahmut81

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
epic sildim tekrar indirdim sorun çözülmedi
Belki modlar sorun çıkarıyordur modlarıda silmeyi deneyebilirisin. Çok bilgim yok bu konularda ben sadece oyun oynuyorum umarım çözersin.epic güncel mi onuda kontrol et

coldwellinwl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
belgelerde yer alan my games klasörü içindeki Farming Simulator 25 adlı dosyayı sildim oyun açıldı

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri