Epic Games 2 Bilgisayar

YigitB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Arkadaşıma 3-4 ay önce bilgisayar aldığında hesabımda gta 5 olduğu için hesabımı ödünç olarak verdim. Bende şimdi sistem aldım, gta 5 ya da hesapta olan başka bir oyunu oynamak istediğim zaman onu oyundan atar mı? Yani iki bilgisayar aynı hesapta oynayabilir mi yoksa arkadaştan hesabı geri mi alayım?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Merhaba, arkadaşıma 3-4 ay önce bilgisayar aldığında hesabımda gta 5 olduğu için hesabımı ödünç olarak verdim. Bende şimdi sistem aldım, gta 5 ya da hesapta olan başka bir oyunu oynamak istediğim zaman onu oyundan atar mı? Yani iki bilgisayar aynı hesapta oynayabilir mi yoksa arkadaştan hesabı geri mi alayım?
Aynı anda oynancağını sanmıyorum save dosyaları karışır. Onlinede oynanmaz zaten heralde.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
DRM Koruması olmayan oyunları eş zamanlıda olsa oynayabilirsiniz. Epic Launcher 'den açmaya izin vermese bile oyunun dosya konumundan başlatılabilir. DRM korumalı oyunlara eş zamanlı olarak tek cihaz girebilir.

Koruması olan oyunları en basit şekilde anlamak için oyunun Steam Mağazasına girin ve oyun tür ve özelliklerinin altına bakın "3.parti bla bla..." sözcüğü geçiyorsa oyunun koruması vardır.

Önemli bir durum: Eğer ikinizde Cloud Save barındıran bir oyunu indirir ve aynı zamanlarda oynamak isterseniz bu durumda save dosyalarınız bozulur sürekli baştan başlayabilirsiniz.

Not: Epic Games eş zamanlı olarak hesabınızı farklı farklı yerlerde aktif olarak görürse hesabınızı yasaklayabilir. En iyi seçim ya farklı zamanlarda kullanın ya da ayrı bir hesap oluşturun.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam Arkadaşınızdan hesabı kesinlikle geri alın ve bence kimseye lol valorant steam epic yani kendinize ait hiçbirşeyi arkadaşlarınıza vermeyin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri