- Tepki
- 136
bazen yaptımmı da yapıyorlar almak istiyordum mesela bu oyunu darısı rdr gow gibi oyunlara :dBu Client'e de sadece bedava oyunlar için giriyorum.
bilgisayar saatinizi 1 saat ileri alıp görmeniz mümkünGizemli oyun henüz açıklanmamış, siz nereden buldunuz bu görseli, sızıntı mı olmuş ?
Benzer paylaşımı dün gördüm. Oyunu oynamadım ama sanırım önemli bağlantı olduğu için paylaşmışlar. Çok bilinen ve merak edilen şeyler çıkmayınca sosyal medyada çok dolanmıyor.bilgisayar saatinizi 1 saat ileri alıp görmeniz mümkün
Bağlantılı mıdır sizce?
sitede hesaptan çıktı uygulamada ana sayfaya atıyorSistemde sorun yaşayan var mı
sanırım düz olanını vermeye başlamış directors cut değil öyle gördüm bir yerdeBen aldım şimdi.
directors cut oda olması lazım 1dk.sanırım düz olanını vermeye başlamış directors cut değil öyle gördüm bir yerde
Şu an bende DC sürümü 197 TL Normal sürümü bedava şahsen almıyorum yıllardır epic kullanıyorum ve DC sürümü vermezse normali almayı bırak epic games i silip bir daha girmeyip kazıkta olsa bedava olmasa da steam den satın alıp steam kullanacağım ya herkese verecek ya da kimseye vermeyecek yeni yıl kutlama bedava altında haksızlık olmamalı ben haksızlığa gelemiyorum bu tür den normal olsa da bedava al diyen olmasın olay o değil . Çağdaş lafım sana değil yeni almışsın ben girip bakıyorum yok öyle bir şey ondan yazdım.Ben aldım şimdi.
Bende ilk herkes de buga girdiğinde bende de girdi şansa get diyip analaşmayı kabul edip aldım sonra hata verdi şimdi baktım bende 2 side var.Çağdaş lafım sana değil yeni almışsın ben girip bakıyorum yok öyle bir şey ondan yazdım.
Ayarlara girip hesaba gir ondan sonra transac. diye bir yer var orada gözükür.Bende normal versiyon görünüyor. Almak için tıkladığımda ise sipariş verildi diyor ama yine al çıkıyor. Tüm kütüphane gitmiş görünüyor sadece tek oyun var Death Stranding.