- Tepki
- 27
epic gamesdeki gizemli oyun tahmini varmı?
anlamadım gizemli oyun tahmini derken ?
epic games oyun veriyoya gizli oyun ücretsiz yazıyor o ne olabilir örn. gta 5anlamadım gizemli oyun tahmini derken ?
He birde şuan aklıma geldi hocam tekrardan "Death Stranding" olabileceği düşünülüyorhocam inşallah iyi bir oyundur ama sont of the forest verilmez daha yeni çıktı çünkü
hocam aynı oyunu iki kere vermezlerHe birde şuan aklıma geldi hocam tekrardan "Death Stranding" olabileceği düşünülüyor
verıldı ztnHe birde şuan aklıma geldi hocam tekrardan "Death Stranding" olabileceği düşünülüyor
"tekrardan" diye belirtmiştim zaten hocamverıldı ztn
Bundan önce "tomb raider" ve "wolfenstein" serilerini tekrar tekrar vermişlerdi hocam aynı oyunu verme ihtimalleride oluyor yanihocam aynı oyunu iki kere vermezler
tomb raider ı 1 kere verdıler benım bıldıgım"tekrardan" diye belirtmiştim zaten hocam
Bundan önce "tomb raider" ve "wolfenstein" serilerini tekrar tekrar vermişlerdi hocam aynı oyunu verme ihtimalleride oluyor yani
nope 2 kez verdilertomb raider ı 1 kere verdıler benım bıldıgım
Neden güldünüz acaba hocam merak ettim ? @reasy._w1He birde şuan aklıma geldi hocam tekrardan "Death Stranding" olabileceği düşünülüyor
hocam orada dusunuluyor demıssınız bende o dusunenlere guldumNeye güldünüz acaba hocam merak ettim ? @reasy._w1
zor hocam yenı cıkmıs galıbaAklıma bir oyun geldi şimdi neredeyse imkansız bir oyun ama "atomic heart" olabilir o logolara göre
Ne zaman verecek?epic gamesdeki gizemli oyun tahmini varmı?
geldi bile death stranding diye bir oyunNe zaman verecek?