Bilgi gelirse etiketlermisinGod of War yada cyberpunk 2077 almak istiyorum galiba kuponla indirime giriyor tam bilmiyorum olayı da epic games e girince kupon var gözüküyor nasıl kullanabilirim onu ve her oyunda mi geçerli ?
Evet her oyunda geçerli olur sanırım 60 TL kupon var satın alma işleminde kupon kullanabilirsinGod of War yada cyberpunk 2077 almak istiyorum galiba kuponla indirime giriyor tam bilmiyorum olayı da epic games e girince kupon var gözüküyor nasıl kullanabilirim onu ve her oyunda mi geçerli ?
Hocam sizce god of War ve cyberpunk 2077 yi 250 TL ye alayım mı yoksa Steam de daha indirimli olur mu ( sadece god of War çünkü cyberpunk orda çok pahalı ) yoksa alıp geçeyim mi epic games denEvet her oyunda geçerli olur sanırım 60 TL kupon var satın alma işleminde kupon kullanabilirsin
@metoez geldiBilgi gelirse etiketlermisin
Evet kullanabiliyorsun hocam ben ikisini de aldım. Sepet e ekleme yapıyorsun eğer kupon hesabındaysa otomatik ekliyor zaten. Eğer hesabında değilse de anasayfadan kupona gelip edin diyorsun bu kadar.God of War yada cyberpunk 2077 almak istiyorum galiba kuponla indirime giriyor tam bilmiyorum olayı da epic games e girince kupon var gözüküyor nasıl kullanabilirim onu ve her oyunda mi geçerli ?
Belirli başlı oyunlarda geçerli değil sadece yine bunu da kupon açıklamasında belirtiyor.God of War yada cyberpunk 2077 almak istiyorum galiba kuponla indirime giriyor tam bilmiyorum olayı da epic games e girince kupon var gözüküyor nasıl kullanabilirim onu ve her oyunda mi geçerli ?
Anladım hocam eyw 250 ye 2 güzel oyun alırım büyük ihtimalle teşekkür ederimEvet kullanabiliyorsun hocam ben ikisini de aldım. Sepet e ekleme yapıyorsun eğer kupon hesabındaysa otomatik ekliyor zaten. Eğer hesabında değilse de anasayfadan kupona gelip edin diyorsun bu kadar.
Belirli başlı oyunlarda geçerli değil sadece yine bunu da kupon açıklamasında belirtiyor.
Yapmaz kesim c2077 Steam de 700 TL orda 125Valla hocam açıkçası ben Steam tercih ediyorum platform olarak daha iyi epic sadece ücretsiz oyunları temin ediyorumama epic kadar Steam indirim yapmaz diye tahmin ediyorum
Rica ederim hocamAnladım hocam eyw 250 ye 2 güzel oyun alırım büyük ihtimalle teşekkür ederim
Çok iyimis aynen okdr düşmezYapmaz kesim c2077 Steam de 700 TL orda 125
kanka 28 haziranda yaz indieimleri gelcek bende bekliyorum. bence bekleHocam sizce god of War ve cyberpunk 2077 yi 250 TL ye alayım mı yoksa Steam de daha indirimli olur mu ( sadece god of War çünkü cyberpunk orda çok pahalı ) yoksa alıp geçeyim mi epic games den
@metoez geldi
Evet bende nerede uygun fiyata ise ordan alıyorumEpicten al oyunları neden gereksiz yere steamden alıp fazladan para veresin. Ben storyli oyunları ucız olduğu için epicten alıyorum.
Bu kadar indirimli olur mu ki o zamankanka 28 haziranda yaz indieimleri gelcek bende bekliyorum. bence bekle
olurEvet bende nerede uygun fiyata ise ordan alıyorum
Bu kadar indirimli olur mu ki o zaman
Daha almadım o zaman beklerim ya
Hocam hem öğrenci olup hemde oyun indirimleri kovalamak çok yorucu cidden karar veremedim daha burs yatınca karar vericm artık :/Şuanki indirimden 20 tl daha ucuza alcağım diye bekleme zam yiyip sonra ucuzlarsa indirimrimli fiyatı bile pahalı olur. Ama karar senin