Epic Games Kupon Indirimleri ?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
God of War yada cyberpunk 2077 almak istiyorum galiba kuponla indirime giriyor tam bilmiyorum olayı da epic games e girince kupon var gözüküyor nasıl kullanabilirim onu ve her oyunda mi geçerli ?

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
God of War yada cyberpunk 2077 almak istiyorum galiba kuponla indirime giriyor tam bilmiyorum olayı da epic games e girince kupon var gözüküyor nasıl kullanabilirim onu ve her oyunda mi geçerli ?
Evet her oyunda geçerli olur sanırım 60 TL kupon var satın alma işleminde kupon kullanabilirsin

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Evet kullanabiliyorsun hocam ben ikisini de aldım. Sepet e ekleme yapıyorsun eğer kupon hesabındaysa otomatik ekliyor zaten. Eğer hesabında değilse de anasayfadan kupona gelip edin diyorsun bu kadar.

Belirli başlı oyunlarda geçerli değil sadece yine bunu da kupon açıklamasında belirtiyor.

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Evet kullanabiliyorsun hocam ben ikisini de aldım. Sepet e ekleme yapıyorsun eğer kupon hesabındaysa otomatik ekliyor zaten. Eğer hesabında değilse de anasayfadan kupona gelip edin diyorsun bu kadar.

Belirli başlı oyunlarda geçerli değil sadece yine bunu da kupon açıklamasında belirtiyor.
Anladım hocam eyw 250 ye 2 güzel oyun alırım büyük ihtimalle teşekkür ederim

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Valla hocam açıkçası ben Steam tercih ediyorum platform olarak daha iyi epic sadece ücretsiz oyunları temin ediyorum 😀ama epic kadar Steam indirim yapmaz diye tahmin ediyorum

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Valla hocam açıkçası ben Steam tercih ediyorum platform olarak daha iyi epic sadece ücretsiz oyunları temin ediyorum 😀ama epic kadar Steam indirim yapmaz diye tahmin ediyorum
Yapmaz kesim c2077 Steam de 700 TL orda 125

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Epicten al oyunları neden gereksiz yere steamden alıp fazladan para veresin. Ben storyli oyunları ucız olduğu için epicten alıyorum.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Hocam sizce god of War ve cyberpunk 2077 yi 250 TL ye alayım mı yoksa Steam de daha indirimli olur mu ( sadece god of War çünkü cyberpunk orda çok pahalı ) yoksa alıp geçeyim mi epic games den

@metoez geldi
kanka 28 haziranda yaz indieimleri gelcek bende bekliyorum. bence bekle

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
Steam için bilerek pahalı alacaksanız alabilirsiniz, daha ucuz olur mu diye bekleyenler hiç beklemesin.

Epic ile her türlü daha ucuza geliyor.
Kuponu anasayfadan eklemeyi unutmayın. Sepette otomatik aktif olur, tek şartı var 200 TL üzerine çıkmalısınız ve birden fazla oyun ekleyebilirsiniz.

NOT: Daha önce (key satan bazı sitelerden) steam-key olarak God of War 150 TL civarına verilmişti ama artık yok sanırım. Bu saatten sonra da zamlanmasın diye dua edebilirsiniz. Cyberpunk zam yedi bile.

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Şuanki indirimden 20 tl daha ucuza alcağım diye bekleme zam yiyip sonra ucuzlarsa indirimrimli fiyatı bile pahalı olur. Ama karar senin

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Şuanki indirimden 20 tl daha ucuza alcağım diye bekleme zam yiyip sonra ucuzlarsa indirimrimli fiyatı bile pahalı olur. Ama karar senin
Hocam hem öğrenci olup hemde oyun indirimleri kovalamak çok yorucu cidden karar veremedim daha burs yatınca karar vericm artık :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri