Epic Games The Last Of Us Açılmıyor

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
epic gamesdan aldığım the last of us part bir oyununun hikayesinin %30larına geldikten sonra oyun açılmamaya basladı açıyorum açılırken pusulaya benzer dönen şey çıkıyor sonra pc kendini resetliyor silip yükledim düzelmedi yaklaşık 1 aydır oynayamıyorum bide masaüstünde thelastofus un fotoğrafı gözükmüyor.

laptop almak isteyen adam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
epic gamesdan aldığım the last of us part bir oyununun hikayesinin %30larına geldikten sonra oyun açılmamaya basladı açıyorum açılırken pusulaya benzer dönen şey çıkıyor sonra pc kendini resetliyor silip yükledim düzelmedi yaklaşık 1 aydır oynayamıyorum bide masaüstünde thelastofus un fotoğrafı gözükmüyor.
dosyaları doğrula olmazsa save dosyası bozulmuş olabilir save dosyasını olduğu yerden çıkar sıfır bi şekilde başlat

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
dosyaları doğrula olmazsa save dosyası bozulmuş olabilir save dosyasını olduğu yerden çıkar sıfır bi şekilde başlat
dosyaları doğrula yaptım olmadı o diğerini nasıl yapcağımı bilm araştırıp yapcam ama silip yükleyince düzelmezmiydi

KS

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
oyunu açmaya çalıştım az önce pencereli ekranda açıldı sonra tam ekrana aldım kapandı pencereli ekranda çalışıyor anlamadım nasıl çözüceğimi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri