epic gamestan oyunumu iade ettim kaç gun içinde iade edilir
emirrr Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 3 Şub 2023 Mesajlar 11 Tepki 0 17 Mar 2023 #1 epic gamestan oyunumu iade ettim kaç gun içinde iade edilir
Ahmeet_1 Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 12 Kas 2022 Mesajlar 2,322 Tepki 893 Konum İstanbul 17 Mar 2023 #2 emirrr' Alıntı: epic gamestan oyunumu iade ettim kaç gun içinde iade edilir Genişletmek için tıkla ... Banka hesabina bagli paranin gelmesi. Genelde epic direk iade yapiyor fakat bankanin hesabina yansitmasi 7-10gunu bulabiliyor
emirrr' Alıntı: epic gamestan oyunumu iade ettim kaç gun içinde iade edilir Genişletmek için tıkla ... Banka hesabina bagli paranin gelmesi. Genelde epic direk iade yapiyor fakat bankanin hesabina yansitmasi 7-10gunu bulabiliyor
A Agnostique Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 374 Tepki 101 17 Mar 2023 #3 Kart ile yapılan işlemlerde genelde 2 - 3 iş gününde yansıyor, bazı zamanlarda ise bu süre 20 iş gününe kadar uzayabiliyor. Epicgames özelinde değildir, genel bir durumdur.
Kart ile yapılan işlemlerde genelde 2 - 3 iş gününde yansıyor, bazı zamanlarda ise bu süre 20 iş gününe kadar uzayabiliyor. Epicgames özelinde değildir, genel bir durumdur.