- Tepki
- 2,986
alacağımız şeyi en yakın zamanda almamız gerektiğini gösteren bir örnek bu klavyeyi alacaktım artık alamayacağım kafamda corsair set dizmek vardı ama bu klavye çok hoşuma gitmişti ve red switchti artık k60 low profile a dönücez napalımTh80 modeli 3.4e geliyor, 2.3’dü
Şu an diğer klavyeler zamnlanmadığı için alınmaz ama onlar zamlanınca yine normal olucak
@Sahuraka seninde haberin olsun önerirken![]()
Sakın alma k60 kronik sorunlualacağımız şeyi en yakın zamanda almamız gerektiğini gösteren bir örnek bu klavyeyi alacaktım artık alamayacağım kafamda corsair set dizmek vardı ama bu klavye çok hoşuma gitmişti ve red switchti artık k60 low profile a dönücez napalım
cherry viola almayacağım low profile alacağım sorunlu olan viola olanlarSakın alma k60 kronik sorunlu
Onun yerine hyperx alloy origins 65 al derimcherry viola almayacağım low profile alacağım sorunlu olan viola olanlar
kafamda set dizmek olduğu için farklı marka düşünmüyorum yaOnun yerine hyperx alloy origins 65 al derim
Alıcağınız klaveden kat kat daha iyikafamda set dizmek olduğu için farklı marka düşünmüyorum ya
arkadaşa dk61e alcaktım dığum günü hediye olarak 0.9k dı 1.05K olmus alınır mıSakın alma k60 kronik sorunlu
arkadaşa dk61e alcaktım dığum günü hediye olarak 0.9k dı 1.05K olmus alınır mı
1400 ediyo
1.05 dierya verene kadar bunu al1400 ediyo
350 fazla .dknk nolcak 100 fazla olsun güzel olsun 1 kere alıyorsun sonuçta
800 900 değil 1.1k klabyekanka beni çok şaşırtıyıyosun vallahi olum geçen post açtın 6 k oyuncu koltugu arıyorum 4 k klawye mouse felan şimdi düşe düşe 800-900 bandında klawye bakıyorsun dolar olmuş 24 , 350 tl ye misket vermezler![]()
Katılıyorum arkadaşın sagi solu belli değilkanka beni çok şaşırtıyıyosun vallahi olum geçen post açtın 6 k oyuncu koltugu arıyorum 4 k klawye mouse felan şimdi düşe düşe 800-900 bandında klawye bakıyorsun dolar olmuş 24 , 350 tl ye misket vermezler![]()