Epomaker Th66 Klavye İncelemesi (Gateren Pro Yellow Switch)

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Ürünü Amazon üzerinden 2040 TL'ye satın aldım (vergiler dahil) yaklaşık 9 günde sorunsuz elime ulaştı.

Ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Bendeki switchler gateron pro yellow hissiyatı inanılmaz iyi ve red switche göre daha sessiz ve tok,keycapslere gelince PBT keycapsler mevcut oldukça kaliteliler hissiyatı güzel fakat fps oyunlarında parmaklarım sürekli tuşlarda olduğu bir miktar terletme yapıyor.(Eli kolay terleyen biriyim sizde nasıl olur bilemem.) 2 kademe yükseltme ayağı mevcut. Ürünün kablosuz modu oldukça stabil ve sorunsuz çalışıyor oyunlarda çok hard oynamıyorsanız keyfine giriyorsanız kablosuz kullanın farkı hissetmezsiniz. Kablolu kullandığım için pil süresini test edemedim.

%60 bir klavyem olsun ve yön tuşları bulunsun istiyorsanız bütçeniz 2k ise kesinlikle tercihlerinizin arasında bulunması gereken bir klavye oldukça memnunum.
Sağ üsteki ses açma kapama ve sessize alma tuşuna gelirsek oldukça konforlu ve sağlam (tıklaması biraz sert). Yazılıma gelirsek gayet sade ve kullanışlı gerekli atamaları ve rgb modları ayarlayabilirsiniz. Sorularınızı sorabilirsiniz. Size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Kutu İçeriği: 1 adet switch/keycaps sökme,4 adet yedek switch, mac için birkaç keycaps,1 adet type-C kablo, kullanım kılavuzu ve tabi ki klavye.
Not: İçinden 4 adet switch çıkması artı bir özellik, hot-swappable da olduğu için herhangi bir arızada kolayca yedeğiyle değiştirmek mümkün.
4.jpg
WhatsApp Görsel 2023-05-14 saat 18.35.29.jpg

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    285.3 KB · Görüntüleme: 11
  • 2.jpg
    2.jpg
    171.7 KB · Görüntüleme: 13
  • 3.jpg
    3.jpg
    138.1 KB · Görüntüleme: 11

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hayırlı olsun hocam :) Güzel inceleme elinize sağluk

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam bu klavyeye uygun el terletmeyen PBT keycaps önerin var mı bildiğin
Hocam tüm keycapsler terletir ona çözümünüz yok zaten pbtlerin olayı tere karşı daha az aşınır yani hepsi aynı şey abs alsanızda aynı ve sesi kötüleşir çabuk silinir

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Hocam tüm keycapsler terletir ona çözümünüz yok zaten pbtlerin olayı tere karşı daha az aşınır yani hepsi aynı şey abs alsanızda aynı ve sesi kötüleşir çabuk silinir
önceki klavyemde asusun abs keycapsleri vardı ama terletme çok az oluyordu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri