Yardım Ergoflex Ef-354 Monitör Işığı Nasıldır

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selam arkadaşlar, Ergoflex EF-354 monitör ışığını kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ama internette çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım.

Özellikle merak ettiklerim:
  • Işık kalitesi nasıl, göz yorgunluğunu gerçekten azaltıyor mu?
  • Ekranda yansıma veya parlama yapıyor mu?
  • Renk sıcaklığı ve parlaklık ayarları yeterli mi?
  • Kavisli monitörlerde kullanım durumu nasıl?
  • Uzun süreli kullanımda memnun kaldınız mı, kronik bir sorunu var mı?
Kullanan arkadaşlar artılarını, eksilerini ve varsa bu fiyat bandında daha iyi alternatifleri paylaşabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

ÜRÜN LİNKİ

SonAkpliBükücü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, bu monitör ışığını kullanmadım ama yaptığım araştırmalara göre fiyat performans ürünüdür.
Cihazın içindeki ledler, Ra >82 color rendering index değerine sahip ışığın kaliteli olmasını anlamak için en az Ra >80 olmalı ve bu cihaz bu barajı geçiyor. Yani ışık şiddeti kaliteli.Evet göz yorgunluğunu azaltıyor. Cihazdaki led lambalar doğru akım sürücüsü kullandığı için titreşim olmayan (Flicker-Free) sabit bir ışık veriyor.
Asimetrik ışık kaynağı teknolojisi sayesinde parlama veya yansıma yapmaz.
3000K - 6500K arası renk sıcaklığına sahiptir ve buda gayet yeterli, 170 lümendir buda yeterli bir parlaklıktır.
Kavisli monitörlere gelince iş değişiyor, genelde standart kavisli monitçrlerde sıkıntı çıkarmaz ama aşırı kavisliyse sıkıntı çıkarabilir.
Cihazı kullanmadığım için kronik bir sorunu olup olmadığını bilmiyorum.Ayrıca cihaz yeni çıkış yaptığı için kronik sorunlarını yazan bir kaynak bulmak zordur.

Kaynakça 1 Kaynakça 2

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri