Yardım Ergonomik Ve Konforlu Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Merhaba arkadaşlar,

Uzun saatler bilgisayar başında vakit geçirdiğim için rahat ve uzun ömürlü bir oyuncu koltuğu arıyorum. Hem çalışma hem de oyun için kullanacağım, bu yüzden ergonomi benim için önemli. Bütçem çok uçuk değil ama fiyata göre en iyi performansı almak istiyorum.

Kullandığınız veya önerebileceğiniz model/marka var mı? Özellikle:

• Bel ve boyun desteği iyi olan,
  • Uzun süre oturunca terletmeyen,
  • Malzeme kalitesi sağlam,
  • Fiyat/performans olarak mantıklı olan
Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Merhaba arkadaşlar,

Uzun saatler bilgisayar başında vakit geçirdiğim için rahat ve uzun ömürlü bir oyuncu koltuğu arıyorum. Hem çalışma hem de oyun için kullanacağım, bu yüzden ergonomi benim için önemli. Bütçem çok uçuk değil ama fiyata göre en iyi performansı almak istiyorum.

Kullandığınız veya önerebileceğiniz model/marka var mı? Özellikle:

• Bel ve boyun desteği iyi olan,
  • Uzun süre oturunca terletmeyen,
  • Malzeme kalitesi sağlam,
  • Fiyat/performans olarak mantıklı olan
Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

KS

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80

Çevremdeki arkadaşlar bu koltuğu önerdi 1-2 gündür bakıyordum saatlerimi harcadım çok bir seçenekte yok gibi zaten biraz pahalı oldu benim için ama sağlık olsun umarım pişman olmam deneyimlerimi de burada paylaşmaya çalışacağım sağlıklı günler dilerim yardımcı olan arkadaşlar için teşekkürler umarım daha iyileri sizin olur.

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103

Çevremdeki arkadaşlar bu koltuğu önerdi 1-2 gündür bakıyordum saatlerimi harcadım çok bir seçenekte yok gibi zaten biraz pahalı oldu benim için ama sağlık olsun umarım pişman olmam deneyimlerimi de burada paylaşmaya çalışacağım sağlıklı günler dilerim yardımcı olan arkadaşlar için teşekkürler umarım daha iyileri sizin olur.
Ben kullaniyorum oneririm. İlk basta sert gelebilir ama hemen alisiyorsun. Saatlerce oturdugumda rahatsiz etmiyor cok memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri