Eris Varyantı Virüsüne Mi Yakalandım?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz?
(Doğu Anadolu'da yaşıyorum.)

Lindemann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende de tat-koku kaybı hariç her sorun var ilaçlar da pek işe yaramıyor. Test yapılıyor mu yapılıyorsa nerede yapılıyor doğru düzgün kaynak bile yok

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Bende de tat-koku kaybı hariç her sorun var ilaçlar da pek işe yaramıyor. Test yapılıyor mu yapılıyorsa nerede yapılıyor doğru düzgün kaynak bile yok
''Yaşadığım şehir de şehir hastanesi ve toplum sağlığı merkezi isteğe bağlı test yapıyor.''
dedi bir arkadaş. Ben de bulabilirsem yapacağım. Normalde hiç böyle olmam, en son böyle olduğumda covid 19 kapmıştım.

Lindemann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Benim çalıştığım yere bir abi geldi hastaydı direkt ondan kaptım o 1 gün rapor aldı döndü sapasağlam şu an. Benim 4 gün oldu daha da kötüleşiyor. 3 aşı olmasına rağmen covid olduğumda 3 gün yatmıştım. Sürekli ateş var öksürük hapşırık ilaçlar da işlemiyor evde de yaşlılar var bir şekilde çözmek lazım

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Benim çalıştığım yere bir abi geldi hastaydı direkt ondan kaptım o 1 gün rapor aldı döndü sapasağlam şu an. Benim 4 gün oldu daha da kötüleşiyor. 3 aşı olmasına rağmen covid olduğumda 3 gün yatmıştım. Sürekli ateş var öksürük hapşırık ilaçlar da işlemiyor evde de yaşlılar var bir şekilde çözmek lazım
2. sezon 1.bölüm
Moyai heykeli emojisi Google üzerinde nasıl görünüyor.

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Tat-koku kaybı dışında bütün belirtileri var. Dünden beri üstümde ağır şekilde yorgunluk ve aynı şekilde diğer belirtler de var. Öksürmekten boğazım tahriş oldu. Yardım edebilir misiniz?
(Doğu Anadolu'da yaşıyorum.)
bende de öksürük dışında belirtiler var :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri