Erişimi Kolay Yapay Zeka Çizim Yazılımı Önerisi!

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Selam Dostlar,

DALL-E sanırım başvuru yapmıştım fakat bir dönüş olmadı son zamanlarda çok fazla yapay zekayla çizilmiş değişik resimler görmeye başladım baya iyi bende yapmak istiyorum farklı öneriler yapabilir misiniz ücretsiz olursa iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
dall-e mini de var ben böyle erişimi kolay ücretsiz birşey arıyorum mesela duyduğum kadarıyla böyle bir dc botu varmış ama bulamadım.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
dall-e mini de var ben böyle erişimi kolay ücretsiz birşey arıyorum mesela duyduğum kadarıyla böyle bir dc botu varmış ama bulamadım.
Krita Ben Genelikle Bu Programı Kullanıyorum Ben Çizim Yapmıyorum Ama Grafik Tasarımı Yapıyorum. Ve Bazı Grafik Tasarımcılar Bu Programı Çok Beğendiklerini Dile Getirdiler Sana Tavsiyem Bu.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
DALL-E alternatifi olarak Midjourney var. Başlangıçta 25 ücretsiz hak veriyor. Sonrası için ayda 10$ ama hesaplarınızı Discord ile eşliyor yani ihtiyacınız olduğunda yeni bir Discord hesabı açıp onunla bağlayarak kullanabileceğinizi düşünüyorum.

İstediğiniz görselleri Discord botu üzerinden yaptırıyorsun sitesinde buna imkan tanınmıyor veya ücretlilere tanınıyor bundan tam emin değilim zira biraz önce keşfettim bunu çok fazla kurcalamaya vaktim olmadı.

Site: https://www.midjourney.com/home/
> Önce "join the beta" diyerek Discord sunucularına katılın (isterseniz sunucuya göz atın bilgilendirmeler ve diğer kişilerin tasarımları da yer alıyor. Kısa göz atmış olsam da çok güzel içerikler var.)
> Sunucuya katıldıktan sonra "Sign In" butonuna basıp Discord hesabınızla giriş yapın.
> Giriş yaptıktan sonra ister kendi sunucusundaki test kanallarında kullanın, ister sunucudaki "Midjourney Bot" tıklayıp kendi sunucunuza davet edin.
> Botu kullanabilmek için /imagine ve prompt 'ı seçin. Ardından ne çizmesini istiyorsanız onu yazın.
> Size 4 farklı varyantta görsel getiriyor. Bu görselleri butonla karar veriyorsunuz.. Dediğim gibi yeni keşfettim çok fazla kurcalayamadım botu, sabah daha fazla bakacağım. Botu tam anlamak isterseniz /help komutunu kullanın tüm komutlarını ve açıklamalarından bahsediyor

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Barış Özcan dün video paylaşmış, hem bundan hemde bu işi yapan yapay zekaları sırasıyla listelemiş ve bir kaçından bahsetmiş. Liste 8:11 dakikada gösteriliyor

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Barış Özcan dün video paylaşmış, hem bundan hemde bu işi yapan yapay zekaları sırasıyla listelemiş ve bir kaçından bahsetmiş. Liste 8:11 dakikada gösteriliyor

Teşekkürler hocam ilginiz için midjourney baya iyiymiş kullanıcam <3

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri