Erkek Moda Takip Etmek

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Arkadaşlar giyim tarzımı değiştirmek istiyorum. Çok farklı bir tarzım var artık instagram veya başka yerlerden bakıp erkek modasına uygun yada spor klas giyinmek istiyorum var mı burayı takip et dediğiniz biyer ? Bide atıyorum üstündeki tshirt, gömlek, pantolon mavi marka onları yazarlar mı ? Veya bunları bulmanın bir yolu yordamı varmıdır ?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Giyinmede Acun gibi ol, modası geçmez, rahattır.

Marka takıntın olmasın hepsi aynı süre giyiliyor. Pamuklu ve yünlü kıyafetleri tercih et.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175

Ekli dosyalar

• 1AEC7431-C373-470F-BDBE-503E17E7C2BE.jpeg
    1AEC7431-C373-470F-BDBE-503E17E7C2BE.jpeg
    3.2 MB · Görüntüleme: 38

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
siyah giyiniyorum zaten :D

Giyim tarzım bu şekilde (ben değilim) tabii sweat kot pantolon falan da giyiyorum
Şu tarz pantolonlara bak istersen kotun devri bitti artık.
Aesthetic süveter altına düz yeşil, siyah, beyaz, gibi renklerle kombin yapabilirsin sweatlerini sana uyan ve bol alabilirsin. Daha çok siyah yerine seni açacak renkler kullan, veya altına düz beyaz gömlek üstüne şapkasız bol sweat kombinleri yapabilirsin hoş durur.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Şu tarz pantolonlara bak istersen kotun devri bitti artık.
Aesthetic süveter altına düz yeşil, siyah, beyaz, gibi renklerle kombin yapabilirsin sweatlerini sana uyan ve bol alabilirsin. Daha çok siyah yerine seni açacak renkler kullan, veya altına düz beyaz gömlek üstüne şapkasız bol sweat kombinleri yapabilirsin hoş durur.
Sen bu işi biliyosun moda ikonumsun artık :D

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Sen bu işi biliyosun moda ikonumsun artık :D
Yok be hocam o kadar değil manita giydiriyordu eskiden oradan alıştık. Son 3-4 yıldan itibaren bu avatarlar moda oldu ondan öncesi yüzüne bakan yoktu ülkede. Bana kalsa M65 ceket altına pantolon bot bile giysem yeter klasik amerikan giyimi. :D

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
@Hadicanmsnde Agacım ig de dolaşırken karşıma çıktı istersen bak, önerdiğim kombinlerin farklı versiyonlarını yapıyor eleman.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
@Hadicanmsnde Agacım ig de dolaşırken karşıma çıktı istersen bak, önerdiğim kombinlerin farklı versiyonlarını yapıyor eleman.
Knkam çok sağol bunu takip edersem karşıma daha çok çıkar sağolasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri