A anxious Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 May 2021 Mesajlar 28 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 9 May 2021 #1 Merhabalar eset internet security almayı düşünüyorum eset nasıldır sizce Not:kaspersky sevmiyorum ondan dolayı önermeyin
Merhabalar eset internet security almayı düşünüyorum eset nasıldır sizce Not:kaspersky sevmiyorum ondan dolayı önermeyin
C captainyolo Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Mar 2021 Mesajlar 65 Tepki 5 Konum 6 | Ankara 9 May 2021 #2 Şu an en çok beğenilen anti virus programı yanlış bilmiyorsam Norton. Fiyatı da uygun ilk sene için, bence düşünülebilir. (Norton kullanıyorum.)
Şu an en çok beğenilen anti virus programı yanlış bilmiyorsam Norton. Fiyatı da uygun ilk sene için, bence düşünülebilir. (Norton kullanıyorum.)
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 9 May 2021 #3 Dünya genelinde en çok kullanılan ve en iyi kabul edilen 3 antivirüs yazılımını aşağıya bırakıyorum. Bittdefender Total Security Kaspersky Total Security Webroot Bunlarda sonra ki ilk 4 yazılım ise şunlar; ESET Malwarebytes NORTON McAfee Ben yıllardır Kaspersky kullanıyorum hiç virüs vs. sorunum olmadı şuana kadar. Ancak onu istemezseniz ilk üçlüden diğer 2 yazılımı öneririm size.
Dünya genelinde en çok kullanılan ve en iyi kabul edilen 3 antivirüs yazılımını aşağıya bırakıyorum. Bittdefender Total Security Kaspersky Total Security Webroot Bunlarda sonra ki ilk 4 yazılım ise şunlar; ESET Malwarebytes NORTON McAfee Ben yıllardır Kaspersky kullanıyorum hiç virüs vs. sorunum olmadı şuana kadar. Ancak onu istemezseniz ilk üçlüden diğer 2 yazılımı öneririm size.