ESKİ DRİVERİME NASIL DÖNEBİLİRİM?

Shenzia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selamlar 1 hafta önce RX6700 Ekran kartımda 22.8.2 driver versiyonunu kullanıyordum ancak ekranın monitöre sığmaması sonucu acaba driverdenmi kaynaklı diye 22.9.2 driver versiyonuna yükseltmiştim ancak o yüzden değilmiş. Baktımki birazda olsa fps kaybı yaşıyorum güncel 22.9.2 Versiyonunda ve eski driver yani 22.8.2 versiyonuna dönmek istiyorum nasıl dönebilirim amd nin sitesinde 22.9.2 versiyonu var yardımcı olabilicek varmı?

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Öncelikle kurmak istediğiniz driveri indirin ama kurmayın daha sonrasında

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bu uygulamayı indirin daha sonrasında güncel kullandığınız driveri bu uygulama ile silin daha sonrasında güvenli modda başlatabilir bu zamanda yüklemek istediğiniz driveri kurun hayırlı olsun

KS

Shenzia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
İndirdim ve 22.6.1 sürümüne geri döndüm teşekkürler. Eski network gibi driverler falanda vardı onlarda gittimi peki? tekrar yüklememe gerek varmı
Bu uygulama sadece ekran kartı driverini siliyor eski network nedir tam bilmiyorum, Birde ben sizden bir şey rica edebilir miyim Bende Hero aldım ama ekran kartı için hangi vidayı takmam lazım bilmiyorum konuyu açtım fotoğrafı da koydum bı bakabilir misiniz?

KS

Shenzia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bu uygulama sadece ekran kartı driverini siliyor eski network nedir tam bilmiyorum, Birde ben sizden bir şey rica edebilir miyim Bende Hero aldım ama ekran kartı için hangi vidayı takmam lazım bilmiyorum konuyu açtım fotoğrafı da koydum bı bakabilir misiniz?
Forumunuzu şimdi gördüm ve cevapladım hocam, teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri