Öneri Eski Konular

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
770
Forumda en son 3 5 ay önce mesaj atılmış veya problemin çözüldüğü konulara konuları okumadan bodoslama hala daha tavsiye veya gereksiz mesajların atılmasını doğru bulmuyorum. Yeni mesaj yazılan konular anasayfaya düşüyor. Bir forum üyesi anakart ssd tavsiyesi istemiş diye yardımcı olayım dedim başladım anakart araştırmaya dakikalarca bakındım buldum tam konuya yazayım derken bir baktım temuzda açılmış konu. Benim vaktim boşa gitti sizin gitmesin uyarmış olayım. Bunu yapan arkadaslar da lütfen mesaj atmadan önce konu tarihlerine bakın iyi forumlar...

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Forumda çok eksi olmasa da uzun süredir takip ediyorum forumu ama eskisi kadar aktifliğin olmaması beni üzüyor, dün facebooka girdim oradaki grup daha canlı geldi bana. Önceden indirim köşesi olsun diğer konular olsun deli gibi canlı olurdu şimdi o canlılık yok, bilmiyorum ekonomik şartlardan insanların teknolojiye hevesinin kaçmasından dolayı mı yoksa forumun kitlesinden dolayımı anlayamadım.

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Forumda en son 3 5 ay önce mesaj atılmış veya problemin çözüldüğü konulara konuları okumadan bodoslama hala daha tavsiye veya gereksiz mesajların atılmasını doğru bulmuyorum. Yeni mesaj yazılan konular anasayfaya düşüyor. Bir forum üyesi anakart ssd tavsiyesi istemiş diye yardımcı olayım dedim başladım anakart araştırmaya dakikalarca bakındım buldum tam konuya yazayım derken bir baktım temuzda açılmış konu. Benim vaktim boşa gitti sizin gitmesin uyarmış olayım. Bunu yapan arkadaslar da lütfen mesaj atmadan önce konu tarihlerine bakın iyi forumlar...
Haklısınız hocam foruma ilk girdiğim zaman daha aktifti. Şuan nerdeyse çoğu soruya cevap bile gelmiyor . Tahminimce forumda bilgisi yüksek olan (çoğu soruya güzel şekilde yanıtlayan,yardım eden) kişilerin çoğunun işten,okuldan zamanı olmuyordur. Yeniden aktifleşir forum umarım.

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
foruma bence bölüm eklenmeli çok kısıtlı vakit geçirmek için mevcut bölümler. Bazen giriyorum yeni birşey göremeden çıkıyorum , aktiflik arttırılmalı.

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
foruma bence bölüm eklenmeli çok kısıtlı vakit geçirmek için mevcut bölümler. Bazen giriyorum yeni birşey göremeden çıkıyorum , aktiflik arttırılmalı.
Hocam çok bölüm var zaten ya. İçerik paylaşımında bulunanların sayısı az aslıda

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Bu yaz baya düştü kitlesi, eski konular için haklısınız tam cevap vermek istiyorsunuz 4-5 ay geçmiş fark edilmiyor dikkatli bakılmadığı sürece. Yeniden yeşerir aslında forum lakin milletin işi okulu olduğu için anca ufak vakitleri kalıyor herkese yardımcı olamıyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri