Eski Mail Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim

tartaros96

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhaba arkadaşlar yaklaşık 13-14 sene önce facebook için kullandığım mail adresi bir başkası tarafından çok fazla hatalı şifre girdiği ve kendi mailine çektiği için şöyle bir yazı çıkıyor.
Parolanızı mı unuttunuz?/ka*****@aallaa.org e-posta adresine kod gönder yazıları çıkıyor.mail kurtarmak için soruları yanıtladığım zaman ise çok eski bir mail olduğu için farklı cevaplar veriyorum ve verdiğiniz cevaplar eksik olduğu için maili size geri veremiyorum diyor.şundan dolayı geri istiyorum çünkü ben epic games hesabımı ilk başta facebook üzerinden açmıştım.başta sadece bedava oyunları alıyordum ama kısa zaman önce çok fazla oyun satın aldım ve facebook yüzünden birinin bir kere daha hesabımı ele geçirmesini istemiyorum.çünkü yaklaşık bir sene önce biri epic games hesabımı bulgar para birimi gibi bir para birimini çevirdi ve 6 ay boyunca o para birimini değiştirmek için izin bile vermedi epic games.mail kurtarma işini halletmenin bir yolu varsa yardım edebilirseniz çok sevinirim.birde epic games hesabımı facebooktan maile direk çekmek gibi bir şansım varsa onuda nasıl yapabileceğimi söylerseniz çok sevinirim.çok uzun yazdım farkındayım kusura bakmayın ama bayadır bu sorunu çözmeye çalışıyorum burdan yardım almayı umut ettiğim için burdanda uzun uzun anlattım.cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri