Eski Ssdden Farklı PC Ye Imaj Windows Klonlama

omerbaho

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eski pcdeki ssden acronis ve aeomiden imaj yedek aldım. Farklı bir kasaya harici diskten ssdye kopyalıyorum sistemi ama bir türlü açılmıyor. Kurulu olan bütün programlar kullanıcı hesapları dahil kopyalamak istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba.

taylanc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba,

Eğer imajı yükleyeceğiniz bilgisayarın imajı aldığınız bilgisayardan farklı özellikleri veya farklı parçaları varsa örneğin anakartı farklı ise sistem çalışmayacaktır sürekli reset ya da mavi ekran almanız olası bir ihtimaldir.

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Eski pcdeki ssden acronis ve aeomiden imaj yedek aldım. Farklı bir kasaya harici diskten ssdye kopyalıyorum sistemi ama bir türlü açılmıyor. Kurulu olan bütün programlar kullanıcı hesapları dahil kopyalamak istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba.

Hocam %99 açılması gerekir, doğru bootable imaj aldığınıza emin misiniz? windows 7 falan mı? :)

Nslt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Acronisi bu yüzden bıraktım. Geri dönüşte bcd boot hatasına düşüyor. Aomei güzel çalışıyor. Macriumda aynı şekilde sorunsuz aktardım.

KS

omerbaho

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam %99 açılması gerekir, doğru bootable imaj aldığınıza emin misiniz? windows 7 falan m

Merhaba,

Eğer imajı yükleyeceğiniz bilgisayarın imajı aldığınız bilgisayardan farklı özellikleri veya farklı parçaları varsa örneğin anakartı farklı ise sistem çalışmayacaktır sürekli reset ya da mavi ekran almanız olası bir ihtimaldir.
Anakartı farklı. Windows 11 yüklemeye çalışıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri