Ethernet Driver Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anakartın sitesinden LAN driverını indirip yükleyip bilgisayarı yeniden başlatmama rağmen internet bağlantısı yok görünüyor. İndirmem gereken ekstra bir şey mi var anlamadım. Denetim masasında Realtek Ethernet Controller Driver gözüküyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Ethernet Driver Sorunu

Sürücüyü doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Anakart marka modelinizi paylaşır mısınız.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: Ethernet Driver Sorunu

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücüyü doğru kurduğunuzdan emin misiniz? Anakart marka modelinizi paylaşır mısınız.

Biostar H510MH/E 2.0

Sitesinden On-Board LAN kısmından indirip kurdum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Sisteminiz internete bağlanıyor mu? Bazen sadece uyarı oluyor ama internete bağlanıyor sistem bunu bu yüzden soruyorum.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sisteminiz internete bağlanıyor mu? Bazen sadece uyarı oluyor ama internete bağlanıyor sistem bunu bu yüzden soruyorum.

Yok internete bağlanmıyor. Dediğim gibi Chipset, On-Board LAN ve On-Board Audio driverlarını yükledim kendi sitesinden, yeniden başlattım ama bağlantı yok hala.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Eğer çözülmezse Aygıt Yöneticisine girip Ağ bağdaştırıcıları altında ağ kartınızın özelliklerine girin. Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçeneğine tıklayın ve listedeki en tepedeki girdiye sağ tıklayıp paylaşın.

KS

sisou

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer çözülmezse Aygıt Yöneticisine girip Ağ bağdaştırıcıları altında ağ kartınızın özelliklerine girin. Ayrıntılar > Özellik > Donanım kimlikleri seçeneğine tıklayın ve listedeki en tepedeki girdiye sağ tıklayıp paylaşın.

Telefonun Hotspot özelliğiyle internete bağlanarak düzelttim. Güncelleştirmeleri yaptıktan sonra düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri