Ethernet ışığı sönmüyor?

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Anakartım Asus Prime B550 Plus modeli. Pc kapalıyken bile ethernet ışığı yanıyor. Wake on Lan ayarını ben bulamadım. Bu ışığı kapatmanın bir yolu var mı?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

Bu videoya bir göz atar mısınız?

Bir de modlu windows falan kullanmıyorsunuz değil mi?

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Normal ayarı disabled şeklinde, ben de şimdi enabled yapıp değiştiricem. Ve hayır internetten lisans alıp kullandığım bir windows.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Verdiğiniz link pc'yi uzaktan ve internet üzerinden uyarmaya yönelik bir link. Ben ethernet kablosunun ışığının pc kapalıyken kapanmasını istiyorum.
Wake on lan, bilgisayar kapalıyken ping atarak bilgisayarı çalıştırmak için var olan bir özellik. Pc kapalı olsa bile ethernet kartını uyku modunda tutar. Yani bios üzerinden, wake on lan kapalı durumdayken kapalı olması gerekir.

Üstteki linki, bunun sizde kapalı olduğundan emin olmanız için gönderdim.

Tüm bunlara rağmen kapanmıyorsa, ışıkların sönmesi için güç düğmesini kapatmanız gerekiyor.

KS

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Wake on lan, bilgisayar kapalıyken ping atarak bilgisayarı çalıştırmak için var olan bir özellik. Pc kapalı olsa bile ethernet kartını uyku modunda tutar. Yani bios üzerinden, wake on lan kapalı durumdayken kapalı olması gerekir.

Üstteki linki, bunun sizde kapalı olduğundan emin olmanız için gönderdim.

Tüm bunlara rağmen kapanmıyorsa, ışıkların sönmesi için güç düğmesini kapatmanız gerekiyor.
Anladım, bende stok hali ile kapalı bir şekilde dediğiniz ayarlar. Onları açarsam da galiba Wake on Lan ayarını açmış oluyorum. Benim için çözüm değil gibi bu işlem sanırsam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri