Soru Ethernet Kablosu Yetmedi

Dsedal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese iyi günler, 10 metre cat6 kablo çekip çok şükür 1000mb hıza ulaştım ama kabloda bi 2 metrelik eksiklik oluştu, 2 metre ek nasıl yapabiliriz veya bu sorunu daha önce çözmek için daha önce kullandığınız önerdiğiniz ürünler var mıdır? Ve hız kaybı yaşar mıyım? Herkese teşekkürler şimdiden (görsel örnek)
1775833718220.jpeg

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
791
Denemedim, bende ihtiyaç olmadı.
İlk akla gelen şu tür bir :

Gigabit RJ45 Birleştirici CAT5e CAT6 CAT6A Ethernet Kablo Uzatma Adaptörü
RJ45 Birleştirici olarak ta geçiyor.
İki girişte dişi olması lazım...

Uzatmak için artık ne yapacaksınız* 3 m daha kullandığınız markanın CAT6 KABLOsu alıp ekleme......
Hız eksiltme durumu bilemiyorum. Bir araştırmanız lazım...

Yada maliyet hesabı yaparsınız. 2m kısa gelmiş. Şu an kullanıp memnun kaldığınız kablonın varsa 13-m liği veya 15 metreliği...

KS

Dsedal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Denemedim, bende ihtiyaç olmadı.
İlk akla gelen şu tür bir :

Gigabit RJ45 Birleştirici CAT5e CAT6 CAT6A Ethernet Kablo Uzatma Adaptörü
RJ45 Birleştirici olarak ta geçiyor.
İki girişte dişi olması lazım...

Uzatmak için artık ne yapacaksınız* 3 m daha kullandığınız markanın CAT6 KABLOsu alıp ekleme......
Hız eksiltme durumu bilemiyorum. Bir araştırmanız lazım...

Yada maliyet hesabı yaparsınız. 2m kısa gelmiş. Şu an kullanıp memnun kaldığınız kablonın varsa 13-m liği veya 15 metreliği...
Böyle bir adaptör alıcam da hiçbirinde “denedim 1gb hızım vardı soruj olmadı” benzeri bir yorum yok çoğu iyi yazıp geçmiş

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
540
Geçen hafta amazon 20 Metresini 120 TL den sattı. Birleştirici ben kullanıyorum kayıp yok, 8 metrede hiç sorun yaşamadım.

KS

Dsedal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geçen hafta amazon 20 Metresini 120 TL den sattı. Birleştirici ben kullanıyorum kayıp yok, 8 metrede hiç sorun yaşamadım.
Kullandığın birleştirici arkadaşın attığı mı farklı mı hocam farklıysa link atar mısın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri