Yardım Ets 2 Level Hilesi Nasil Yapilir?

justsuty

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir türlü yapamıyorum kanser olacağım az sonra:cry:
Cheat engine yükledim TP'yi 1k yapıyorum oyun atıyor 500 yapıyorum yine atıyor 30k yapıyorum yine atıyor.
Notepad ile config.gcs'ye girdim orada da XP veya TP kodu yok.,
Biri lütfen şu garibana yardım etsin

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bir türlü yapamıyorum kanser olacağım az sonra:cry:
Cheat engine yükledim TP'yi 1k yapıyorum oyun atıyor 500 yapıyorum yine atıyor 30k yapıyorum yine atıyor.
Notepad ile config.gcs'ye girdim orada da XP veya TP kodu yok.,
Biri lütfen şu garibana yardım etsin

ben burdan yaptım

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Para kazanma yolu şu. Kredi çekip en ucuz tırları alıyorsun. Onlara şoför buluyorsun. Sonra Fransa ve İngiltere arasında Manş denizi geçidi var. Oraya gelince karşıya geçiyorsun. Oyunda zaman akıyor. Sonra tekrar karşıya derken 20-30 kere yap iyi para kazanırsın. Sonra biraz daha elaman vs...

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Arkadaşında dediği gibi birkaç tır al ve şoför sonra en uzun deniz yolları arasında sürekli gidip gel en son oyundaki param 100 milyar+ felan olmuştu sanırım tüm garajları da fullemiştim tır ile oyundan soğudum sonra :D

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bu yüzden fazla yapmamak lazım, kendine en iyi tırı alacak şekilde para kazan, sonrasında kendin kazanmaya çalış, bu arada çalışanlar da olsun. Yeni garaj alırsın. Kendin oynayarak da bazı özellikler var, tehlikeli madde taşıma vs diye, seviyeni geliştirirsin

Kendi emeğinle iyi para kazanmak için neleri taşımak gerek, en pahalısı susuz amonyak mıydı neydi. Hangi sınıftaki belge ile taşınır. Tehlikeli madde 3 . Örnek yani. Hatta onun için kendi dorseni de alırsın.
Oyunda amacın olmalı ki zevk al

Mod yükle mesela. Bazı market amblemleri görünüyor sanki Türkiyede gibi. Korna modları vardı sanırım. Motor modu var. Daha hızlı gitmek için vs vs. Hadi kolay gelsin.

Bence en zevklisi Amerikan truck oynarken Volvo tır modu indirip uzun yollarda gitmek

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Bu yüzden fazla yapmamak lazım, kendine en iyi tırı alacak şekilde para kazan, sonrasında kendin kazanmaya çalış, bu arada çalışanlar da olsun. Yeni garaj alırsın. Kendin oynayarak da bazı özellikler var, tehlikeli madde taşıma vs diye, seviyeni geliştirirsin

Kendi emeğinle iyi para kazanmak için neleri taşımak gerek, en pahalısı susuz amonyak mıydı neydi. Hangi sınıftaki belge ile taşınır. Tehlikeli madde 3 . Örnek yani. Hatta onun için kendi dorseni de alırsın.
Oyunda amacın olmalı ki zevk al
Dediğin doğru ama artık forza 5 e girip 4K 240hz monitörümde 800-900 puan gücünde nissan GTR modifiyeleyip virajlı yollarda drift çekerek gazlamaktan zevk alıyorum dayı :D

Son düzenleme:

HakQuanius01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri