ets2 g29 vites yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ets2 de vitesi atadım ama 1-3-5-7-9-11 veya 2-4-6-8-10-12 olarak değilde mesela 1-2-5-8-11 olarak gidiyor shifter da ki 6.vitese vites atamama rağmen vitesi 6 ya attığımda vitesi boşa alıyor yardım edebilir misiniz?

haliskokverdi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hslr' Alıntı:
ets2 de vitesi atadım ama 1-3-5-7-9-11 veya 2-4-6-8-10-12 olarak değilde mesela 1-2-5-8-11 olarak gidiyor shifter da ki 6.vitese vites atamama rağmen vitesi 6 ya attığımda vitesi boşa alıyor yardım edebilir misiniz?

Logitech'in yazılımını kurmadıysanız onu kurup ayarları ordan gerçekleştirmeniz gerekiyor. Youtube'de konu ile alakalı videolar bulabilirsiniz.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yazılım kurulu sadece ets 2 de oluyor bu mevzu diğer oyunlarda vitesi altıya attığımda normal 6 ya geçiyor ama ets2 de vitesi 6 ya attığımda boşa alıyor

haliskokverdi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hslr' Alıntı:
yazılım kurulu sadece ets 2 de oluyor bu mevzu diğer oyunlarda vitesi altıya attığımda normal 6 ya geçiyor ama ets2 de vitesi 6 ya attığımda boşa alıyor

Logitech viteslerinin ve direksiyonlarının özelliği ayarlarının her oyunda ayrı olmasıdır. Bir oyuna vites oyunu yaptığnızda tam anlamıyla başka bir oyunda kullanamazsınız. Bir profilde başka oyun diğer profilde ets 2 ayarı yapmanız gerek. ETS 2'ye girerken o ayarı seçip girmelisiniz.

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
oyunun içinden 12 vites şanzıman seçince düzeldi sorun çözüldü konuyu kapatabilrsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri