ets 2'de onlineye giriş yapamıyorum 1.46.x sürümde olmasına rağmen böyle hata veriyor aranızda oynayan varsa yardım edebilir misiniz.
TruckersMP başlatıcı ayarlarının ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz?ets 2'de onlineye giriş yapamıyorum 1.46.x sürümde olmasına rağmen böyle hata veriyor aranızda oynayan varsa yardım edebilir misiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 15232
TruckersMP başlatıcı ayarlarının ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz?
Hocam bu kısım değil sol altta ayarlar var oraya girip tam ekran ekran görüntüsü atmanız gerekiyor.
Hocam Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın tekrar deneyin yine hata alırsanız bu linkten silip yeniden yükleyin. Umarım düzelir.seçili hoca büyük ihtimal sürümden olabilir en son ets 2 kendini güncelledi ondan sonra girmemeye başladı
linkten defalarca indirdim hala aynı problemHocam Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın tekrar deneyin yine hata alırsanız bu linkten silip yeniden yükleyin. Umarım düzelir.
![]()
Bu arada oynamak isterseniz birlikte oynayabiliriz vakit olunca çok severim bende ETS2'yi.![]()
Bizim ETS2 ekibi var orada illa ki bu sorunu yaşayan olmuştur sorayım bir bilgisi olan varsa döneyim buradan size. Bekliyorum Steam ID'nizi.linkten defalarca indirdim hala aynı problem
tabi ki hocam oynayabiliriz özelden steam adımı yazayım ekleyin
gönderdim hocamBizim ETS2 ekibi var orada illa ki bu sorunu yaşayan olmuştur sorayım bir bilgisi olan varsa döneyim buradan size. Bekliyorum Steam ID'nizi.
Bizim ETS2 ekibi var orada illa ki bu sorunu yaşayan olmuştur sorayım bir bilgisi olan varsa döneyim buradan size. Bekliyorum Steam ID'nizi.
Launcher'ı Yönetici olarak çalıştırın oyuna girmeyi deneyin eğer bu şekilde düzelmezse, TruckersMP kurulum dosyasına gidin. "Filecache" adlı dosyayı silin TruckersMP Launcher'ını yeniden çalıştırın. Bu şekilde olacaktır hocam bende yaşamıştım bu sorunu daha önce. Eski Launcher'ın ne eksiği vardı anlamadım oyna tuşuna basıyordun giriyordu oyuna canları sıkıldı değiştirdiklerine göre.Ekli dosyayı görüntüle 15238halettimde şimdi de 104de takılı kalıyor
teşekkür ederim hocam oldu eğer oynamak istiyorsanız steamdan yazmanız yeterliLauncher'ı Yönetici olarak çalıştırın oyuna girmeyi deneyin eğer bu şekilde düzelmezse, TruckersMP kurulum dosyasına gidin. "Filecache" adlı dosyayı silin TruckersMP Launcher'ını yeniden çalıştırın. Bu şekilde olacaktır hocam bende yaşamıştım bu sorunu daha önce. Eski Launcher'ın ne eksiği vardı anlamadım oyna tuşuna basıyordun giriyordu oyuna canları sıkıldı değiştirdiklerine göre.![]()
Sevindim düzeldiğine yazacağım müsait olduğumda.teşekkür ederim hocam oldu eğer oynamak istiyorsanız steamdan yazmanız yeterli![]()