Soru Evde Büyü Mü Var?

erenkut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Başlık çok saçma biliyorum fakat kısa süre önce evin mutfağında dolabın üzerinde yan duran bir dolap kapağı var. Onun arkasında 2 tane içi küf tutmuş 2 bardak ve aralarında mesafe var. Sağ tarafta ufak bir kase de de çörek otu sanırım tam 7 tane vardı ve evde 7 kişiyiz. İnanmam bu tarz şeylere fakat bu kadar tesadüf olamaz. 1 sene önce dolabın üstünü temizledik ve dolabın üstüne eşyaları ben koydum. Öyle bardak falan hiç hatırlamıyorum. Nereye yazsam bilemedim bir yazasım geldi buraya.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Atabilirsin onları bence çok fazla takılmaya gerek yok gibi.

kaanmeng17

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Başlık çok saçma biliyorum fakat kısa süre önce evin mutfağında dolabın üzerinde yan duran bir dolap kapağı var. Onun arkasında 2 tane içi küf tutmuş 2 bardak ve aralarında mesafe var. Sağ tarafta ufak bir kase de de çörek otu sanırım tam 7 tane vardı ve evde 7 kişiyiz. İnanmam bu tarz şeylere fakat bu kadar tesadüf olamaz. 1 sene önce dolabın üstünü temizledik ve dolabın üstüne eşyaları ben koydum. Öyle bardak falan hiç hatırlamıyorum. Nereye yazsam bilemedim bir yazasım geldi buraya.
Çörek otu müslümanlıkta negatif varlıklara karşı korunma olarak kullanıyor diye biliyorum

MUHİTTİN3450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çörek otu nazara karşı birebirdir. Evde değilde yanında taşısan daha iyi olur. E bardaklarıda temizleyin canım bi zahmet

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948

hocam çörekotu arkadaşların dediği gibi 10 tane falan çay tabağına koyup yakarsanız özellikle cuma günleri nazara karşı çok iyidir. Büyü ile çörekotunun çok alakası yok içiniz rahat olsun derim.

Ya ev ahalisinden biri koydu unuttu, ya da başka biri koydu. Büyü olsa dua ve bir kaç yapılması gereken önemli kriterler oluyor kişiler için vs yapılıyor ama çöre otu ile değil

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri