- Tepki
- 1
Bazı kartlar ısındıktan sonra fan açıyor. Ondan olabilir mi?ilk 25 sanıye 85 derece görüp ısının düşmesi cok garibime gitti![]()
ilk resimde çekirdek hızı yüksek fan yüzde 85 sıcaklık 85 derece 2. 3. resimde çekirdek hızı 500 mhz sıcaklık 60 larda anlamadm bu işi birde 2 k da test yaptıgından yüksek cıkıyorda olabilirmi ?Bazı kartlar ısındıktan sonra fan açıyor. Ondan olabilir mi?
yüzde yüz termal macunla alakalı ise alayım kartı yok deil ise hiç bulaşmam başka bi sorundan dolayı oyleyse.85 derece normal değil hız kesiyor zaten kart. termal macun değişmesi gerekli. ama farklı bir sorunu var mı bilemedim. bilgisayarcıda termal macun değiştirilip tekrar test yapılırsa ancak öyle alınmalı.
hocam direkt yüzde yüz desem sonra öyle çıkmasa ben yönlendirmiş olurum öyle birşeyi de istemem. ama kesin birşey var o da 85 derecenin normal olmaması. dediğim gibi bir bilgisayarcıda termal macun değiştirildikten sonra sıcaklıklar düşerse alınabilir.yüzde yüz termal macunla alakalı ise alayım kartı yok deil ise hiç bulaşmam başka bi sorundan dolayı oyleyse.
eywallahhocam direkt yüzde yüz desem sonra öyle çıkmasa ben yönlendirmiş olurum öyle birşeyi de istemem. ama kesin birşey var o da 85 derecenin normal olmaması. dediğim gibi bir bilgisayarcıda termal macun değiştirildikten sonra sıcaklıklar düşerse alınabilir.