EVGA GTX TİTAN BLACK SUPER OC (SC)

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba  bir ekran kartı aldım ama daha denemedim sistem toplayınca deniyecegim ama bu ekran kartının dnek geldigi gtx serisi kartı çözemedim, bagzıları 1050 ti ile kafakafaya diyor bagzıları gtx 1060 3 gb den üstün ama 6 gb modelinden güçsüz diyor,,, aklım karıştıı..

benim ekran kartın 6 gb 384 bit  bir kart  

limki burda vatandaki ile aynı

http://www.vatanbilgisayar.com/evga...-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

beyler forumda bu kart şu kartan üstünden şu karttan güçsüz ondan önce gelen kart şu kartla kafa kafa denk diye bilicek biri çıkarsa çok sevinirim ayrıca bu kartın AMD kartlrında kafa kafa gelen AMD modelinide yazarsanız çok sevinirim  şimdiden teşşekürler.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Şimdi soruyu tam olarak anlayamadım. TITAN Black modeline mi 1050 Ti ile kafa kafaya diyorlar? Neyin kafası olduğunu çözmeye çalışıyorum bir saattir gerçekten. NVIDIA'nın TITAN ekran kartı şuanda piyasadaki sağlam ve en güçlü modellerinden bir tanesidir.

Siz TITAN Black'e karşılık gelebilecek bir ekran kartı modeli mi arıyorsunuz?

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
1050ti in titana denk gelmesi imkansız bir olay aradaki gpu farkı var

hocam peki karşılıgı nedir bu arada bu cevabı teknopad sitesindeki bir kulanıcı yaptı bin bilmem kaç yorumu olan forumun eskileriinden pc den alıyorsanıyorlar kendilerini :D

OceanLaB' Alıntı:
Şimdi soruyu tam olarak anlayamadım. TITAN Black modeline mi 1050 Ti ile kafa kafaya diyorlar? Neyin kafası olduğunu çözmeye çalışıyorum bir saattir gerçekten. NVIDIA'nın TITAN ekran kartı şuanda piyasadaki en sağlam ve en güçlü modellerinden bir tanesidir.

Siz TITAN Black'e karşılık gelebilecek bir ekran kartı modeli mi arıyorsunuz?

hocam teknopad sitesindeki eski bir kulanıcı böyle dedi ::D adamlar pc den anlıyoruz diyorlar:D hocam benim merak ettigim bu kart gtx 1060 6 gb modelinden güçsüzmü güçsüzsegtx 1060 3 gb modelinden güçlümü güçsüzmü ve tam olarak bu kartın karşılıgı gtx serisinde ne ?

misal r9 90 x den güçlü gtx 690 dan güçlü gtx 780 ti oc tan güçlü ve gtx 970 den güçlü bunlar kesin ama arada bi gtx 1060 3 gb modeli ve 6 gb modeli var bunlardan hangisindne güçlü hangisinden güçsüz ? yani denk geliyor mu bunlara.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam tablo üzerinden daha iyi anlarsınız...

azRvVB.png

KS

Mustafa Oktay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam tablo üzerinden daha iyi anlarsınız...

azRvVB.png

hocam gtx titan black 1100 gibi bir degerde gtx 1060 3 gb modeli 1100 1120 yani hemen hemen titan black ile kardeş güçte  gtx 1060 6 gb modeli 1150 1170 gibi degerlerde gtx titan blacktan heralde oyunlarda  3 5 fps önde kısmen aynı güçte ama benim merak ettigim bu testler düüz O.Csuz referans kartlarmı ? zira gtx titan 1060 ocsuz olarak şuan piyasada bolca satılıyor ve benim kartın gtx titan black super overcloacked,  eger bu testler referans kartlar ise yani o.csuz benim o.clu kartım bu teste rahat gtx 1060 6 gb modelini geçer yada kafa kafaya kalır,,

kısmen kartımının karşılıgını ögredim çok sagolun bu kart gtx 1060 6 gb modeliyle denkmiş. 3 gb modelinden güçlü ( referans sonuçlarını bendeki o.clu ile kıyaslıyorum.

bir kaç sorun daha olucak saat hızı gtx titan black ın daha az yani ocsuz 890larda ocla bendeki ( evganın standart o,c u)  1072 düzeyinde ancak gtx 1060 mdoeli 1500 1600lerde, ancak benim kartın gtx 1060 3 gb modelinden güçlü ama gtx 1060 3 gb modeli 1500 1600 düzeyince çekirdek hızına sahip yani bu kartlarda u hızlar önemsiz mi kalıyor ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam bu kadar kafanıza takmayın Youtubea giriyorsunuz kartların oyun performansını izliyorsunuz ben bunu anşatmaya kalksam bu muhabbet çok uzuyacak en kolay yol bu şekilde :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri