Mutlu bey peki bu dava süreci vs garantisi olduğu zaman olursa bu sureç baya uzun sürücek çünkü kartın garantiside bu temmuzda bitiyo eğer dava garanti bittiğinde devam ederse ne olur sıkıntı cıkarmı pekiTermal bakımı kendiniz yapmayın, garantili ürün olduğu için yetkili servise gönderin.
Hocam 1080pde benim evgada furmarkta çok ısınıyor , ilginç bı şekilde 2k 8x.msada 67 derece sizde test ayarlarını değiştirip denermisinizAçılır açılmaz 70 dereceye fırladı ve 80 dereceye geldiği için kapattım çünkü 90 a kadar yolu vardı
Hocam furmarkta test ayarları nasıl olmalıTeste sokmak istemeseniz de dediğim gibi muhtemelen termal sıkıntılar var kartta.
Siz garantiye yollayın hocam, teknik servis kabul etmiyorum diyemez. Diyelim ki dediler, yazılı olarak beyan etsinler size.Mutlu bey peki bu dava süreci vs garantisi olduğu zaman olursa bu sureç baya uzun sürücek çünkü kartın garantiside bu temmuzda bitiyo eğer dava garanti bittiğinde devam ederse ne olur sıkıntı cıkarmı peki
1080p Msaa 8xHocam furmarkta test ayarları nasıl olmalı
1920/1080 8x yaptım 4kyı seçtim olması gerekende bu zaten en yüksek ayarlarda ısınması gayet normal alttaki değerler bi anda dimdik yükselmiyosa kartta sıkıntı yokturHocam 1080pde benim evgada furmarkta çok ısınıyor , ilginç bı şekilde 2k 8x.msada 67 derece sizde test ayarlarını değiştirip denermisiniz
1080p 5dk test 78 derece
1140p 5dk 8x msa 67 derece
testleri 5 dklik yaptım az önce oyunda 1 saatten fazla zorladım ordada 76 dereceyi gördü ( world Of tanks 1440p )
Kartınız boştayken kaç derece ve fanları dönüyormuHocam 1080pde benim evgada furmarkta çok ısınıyor , ilginç bı şekilde 2k 8x.msada 67 derece sizde test ayarlarını değiştirip denermisiniz
1080p 5dk test 78 derece
1140p 5dk 8x msa 67 derece
testleri 5 dklik yaptım az önce oyunda 1 saatten fazla zorladım ordada 76 dereceyi gördü ( world Of tanks 1440p )
Hem 1080p seçip hem 4k nasıl seçtiniz.1920/1080 8x yaptım 4kyı seçtim olması gerekende bu zaten en yüksek ayarlarda ısınması gayet normal alttaki değerler bi anda dimdik yükselmiyosa kartta sıkıntı yoktur
Sağ tarafta fhd 1080 veya 4k yazıyor ya ordanHem 1080p seçip hem 4k nasıl seçtiniz.
Benim kart 1080p 8x msa da ısınmıyor Max 69 derece.
Ama 1080 p msa kapalı olunca 85i gördü.
4k 8x msada da sonuç aynı ısınmıyor.
1080p msa kapalı olunca ısınma var garip geldi
Ordan yapınca test kısa sürüyor ben soldan ayarlayıp yapıyordum. Pek hakim değilimSağ tarafta fhd 1080 veya 4k yazıyor ya ordan