evo yenilendiğini belirtirMerhaba aldığım hazır sistemde ASUS Dual 4060 "EVO" OC bulunmakta bu ekran kartının ASUS Dual 4060 OC ile arasındaki fark nedir soğutması daha mı iyidir tasarım olarak da "EVO" daha mat tasarıma sahip.
Nasıl yani ikinci el telefon gibimievo yenilendiğini belirtir
Anladığım kadarıyla sorunları çözülmüş hali gibi birşey ozaman teşekkürler.2. el mevzusu değil mesela;
bu normal ekran kartı
Ekli dosyayı görüntüle 39540
bu ise evo versiyonu
Ekli dosyayı görüntüle 39541
sanırım ilk çıktılarında ilk görseldeki gibi çıkmış daha sonrasında ısınma problemleri ile karşılaşınca üretim evo olarak devam etmiş 2. görselde ki gibi 2. ellik bişey değil 1000 adet ilk görsel üretildikten sonra problem çıkınca diğer kalan üretimler yenilenip evo adı verilip çıkarılmış
Peki ss de ki 4090 tuf ve OG 4090 tuf farkı nedir yine aynı olay mı biraz tasarım farkı da var?2. el mevzusu değil mesela;
bu normal ekran kartı
Ekli dosyayı görüntüle 39540
bu ise evo versiyonu
Ekli dosyayı görüntüle 39541
sanırım ilk çıktılarında ilk görseldeki gibi çıkmış daha sonrasında ısınma problemleri ile karşılaşınca üretim evo olarak devam etmiş 2. görselde ki gibi 2. ellik bişey değil 1000 adet ilk görsel üretildikten sonra problem çıkınca diğer kalan üretimler yenilenip evo adı verilip çıkarılmış
Benimde anladığım kadarıyla biri oc yapmaya daha açık sanırım veya soğutması farklı bende pek birşey anlamadım 4060 serisinde Asus dual en iyi soğutmaya sahip olduğundan bashediliyordu ama Evo gibi birşey yazmıyordu umarım sorun yaşanmazPeki ss de ki 4090 tuf ve OG 4090 tuf farkı nedir yine aynı olay mı biraz tasarım farkı da var?
üzgünüm bir bilgi bulamadım.Peki ss de ki 4090 tuf ve OG 4090 tuf farkı nedir yine aynı olay mı biraz tasarım farkı da var?
bir bilgi buldum şimdi,Peki ss de ki 4090 tuf ve OG 4090 tuf farkı nedir yine aynı olay mı biraz tasarım farkı da var?
Aklıma tahmin olarak acaba 4090 ların ilk versiyonlarının güç pin kısmı eriyordu,ismini og yapıp yenilediler mi diye düşündüm ama sizin bulduğunuz bilgi de tuhaf, vram neden düşürsünler hem kartın içine fiziksel olarak müdahale etmek demektir ve kimse almaz satamazlarda vram i düşersebir bilgi buldum şimdi,
emin olmamak ile beraber anladığımı aktarıyorum size;
stokta bulunan 3000 serisi soğutucuları kullanmışlar, kimse tavsiye etmiyor, buhar odası olmadığını daha az vram olduğunu söylüyorlar maliyeti düşürmek amacıyla eski üretim ekran kartlarından kalan parçaları yeni versiyonlara takıp eski parça yeni ekran kartı diyip og olarak piyasaya sürüyorlar
Bunun en iyi şekilde anlamak için sanırım mail üzerinden sormak lazım pckolik ekibine mail attım bekliyorum.Aklıma tahmin olarak acaba 4090 ların ilk versiyonlarının güç pin kısmı eriyordu,ismini og yapıp yenilediler mi diye düşündüm ama sizin bulduğunuz bilgi de tuhaf, vram neden düşürsünler hem kartın içine fiziksel olarak müdahale etmek demektir ve kimse almaz satamazlarda vram i düşerse
eski parçaları yeni kartlara takıyorlar işte, normal de o attığınız ss de og olanın normal olanından 5-10 bin aşağıda olması gerekiyor ya o normal olan indirimde ya da malum ülkemiz anlamayana geçirmek için og yi yüksek fiyat gösteriyor.Aklıma tahmin olarak acaba 4090 ların ilk versiyonlarının güç pin kısmı eriyordu,ismini og yapıp yenilediler mi diye düşündüm ama sizin bulduğunuz bilgi de tuhaf, vram neden düşürsünler hem kartın içine fiziksel olarak müdahale etmek demektir ve kimse almaz satamazlarda vram i düşerse
Evoda böyle bişey söz konusu değil demi?eski parçaları yeni kartlara takıyorlar işte, normal de o attığınız ss de og olanın normal olanından 5-10 bin aşağıda olması gerekiyor ya o normal olan indirimde ya da malum ülkemiz anlamayana geçirmek için og yi yüksek fiyat gösteriyor.
yok ''og'' bundan bahsediyoruzEvoda böyle bişey söz konusu değil demi?
Anladım o mantıklı olabilir, ülkemizdeki satıcıların sadece kendini düşünmesinden dolayı yüksek fiyat olabilir, 4000 serisinim uygun fiyatlı adı altında yurt dışında çıktığı hâlde ülkemizde standart modellerden bi farkı yoktu üzücü birşey, 4090-5090 a geçmeyi düşünüyorum seneye ama msi tercih etmek birinci önceliğimeski parçaları yeni kartlara takıyorlar işte, normal de o attığınız ss de og olanın normal olanından 5-10 bin aşağıda olması gerekiyor ya o normal olan indirimde ya da malum ülkemiz anlamayana geçirmek için og yi yüksek fiyat gösteriyor.
zaten og'nin amacı parçaları elden çıkarmak için yeni karta eski parçaları takmak ama dediğimiz gibi uygun fiyata çekmek için yapılan bir şey bizim ülkemizde maalesef daha pahalıya satılıyor, ventus modelleri için ısınıyor diyolar onu da aklınızda bulundurunuz, şimdiden hayırlı olsunAnladım o mantıklı olabilir, ülkemizdeki satıcıların sadece kendini düşünmesinden dolayı yüksek fiyat olabilir, 4000 serisinim uygun fiyatlı adı altında yurt dışında çıktığı hâlde ülkemizde standart modellerden bi farkı yoktu üzücü birşey, 4090-5090 a geçmeyi düşünüyorum seneye ama msi tercih etmek birinci önceliğim
Anladım, evet ventus lar ısınıyorumuş şuanda eagle kullanıyorum 4K da 85 dereceyi görüyordu uv yaptım max 65 derece de idare etmeye çalışıyorum, alırsam suprim veya slim modellerini düşünüyorum ve teşekkürlerzaten og'nin amacı parçaları elden çıkarmak için yeni karta eski parçaları takmak ama dediğimiz gibi uygun fiyata çekmek için yapılan bir şey bizim ülkemizde maalesef daha pahalıya satılıyor, ventus modelleri için ısınıyor diyolar onu da aklınızda bulundurunuz, şimdiden hayırlı olsun
işlemci için ne düşünüyorsun x3d felan düşünüyor musunAnladım, evet ventus lar ısınıyorumuş şuanda eagle kullanıyorum 4K da 85 dereceyi görüyordu uv yaptım max 65 derece de idare etmeye çalışıyorum, alırsam suprim veya slim modellerini düşünüyorum ve teşekkürler
Hayır daha çok iş amaçlı, 9950x ile 160gb ram düşünüyorumişlemci için ne düşünüyorsun x3d felan düşünüyor musun
bu arada 4K da kullananlar için X/X3D max 5-10fps fark yapıyormuş sadece:işlemci için ne düşünüyorsun x3d felan düşünüyor musun