Arkadaşlar benim tam olarak bilmediğim ekran kartlarındaki evo-oc-ti-super gibi kelimeler neyi ifade ediyor hangisi en iyisi bu konuda bilgi verebilir misiniz
Anladım teşekkürler bir de dual serisi vardı yanlış hatırlamıyorsamtropak22' Alıntı:Evo model adı
Oc - Hızı aşırtılmış Super - Normal karttan daha güçlüTi - en güçlü seri
ama super ile Ti arasında pek fark yok Not : super Ti dan sonra çıktı(Yanlışım varsa düzeltin)
onurdemr' Alıntı:Ti ve Super yazanlar bir ekran kartı model ismidir OC ise overclock yapılmış olduğunu gösterir fabrikasyon overclocklu yani hız aşırtmalı diyebiliriz. Evo ibaresi ise güncellenmiş hali örneğin ekran kartında soğutucu konusunda sıkıntısı vardır farklı bir soğutucu tasarımı ile piyasaya sürülür. Yanlış hatırlamıyorsam Asus'un TUF modelinde vardı bu.
Thecacan' Alıntı:Anladım teşekkürler bir de dual serisi vardı yanlış hatırlamıyorsamtropak22' Alıntı:Evo model adı
Oc - Hızı aşırtılmış Super - Normal karttan daha güçlüTi - en güçlü seri
ama super ile Ti arasında pek fark yok Not : super Ti dan sonra çıktı(Yanlışım varsa düzeltin)
Çok teşekkürler şimdi taşlar oturdu yerine ??Aras_1' Alıntı:Thecacan' Alıntı:Anladım teşekkürler bir de dual serisi vardı yanlış hatırlamıyorsam
Dual serisi çift fanlı demek onun dışında Phoenix de var o da tek fanlı