Ex GPU HARİCİ EKRAN KARTI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba hocalar biiliyosunuz laptopların gpusu uygun fiyatlılarda nanay tırt kimisi gider kasaya para döker kimisi msi monster alır şimdi bilmeyen arkadaşlar için olayı kısaca anlatan videoyu sizlere sunuyorum bu olayı daha önceden biliyorum ayrıntılı anlatım için youtubede bulduğum bir videoyu size rehber olması amacı ile paylaşıyorumyeni pclerde notebooklarda usb typec lightning 3 olduğu için bu sistem gibi yapmaya gerek yok direkt tak çalıştır olarak kullanılıyor

Tanıtım kısmı genel öz ne var ne yok 

https://www.youtube.com/watch?v=dF0XXNbSHck

asıl kurulum kısmı 

https://www.youtube.com/watch?v=GkbwXHvRtqI

buda yabancı bir arkadaşın yaptığı sistem macbooklarda ligtning 3 ile

https://www.youtube.com/watch?v=1OkQrzdE_I8

iyi forumlar umarım yararlı olur

E

expert

Guest
İsmail hocaya dedim sayfada paylaşın pc yok o yüzden rehber yapamıyorum diye yetişmedi galiba eline sağlık dostum

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
system3276' Alıntı:
İsmail hocaya dedim sayfada paylaşın pc yok o yüzden rehber yapamıyorum diye yetişmedi galiba eline sağlık dostum

rica ederim 2 -3 senedir takip eiyorum malum fakirlik

system3276' Alıntı:

oooo sende hep isodan tanerden bekliyosun ayol :D

E

expert

Guest
Pc yok şuan fan yarın gelecek üstüne ameliyat hiç bir şey yapamıyorum :)

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
system3276' Alıntı:

bende bitane kasa var eski 10 yıllık bide yıldırım var hediye birşeyler yapıcaksan gtx 1080 li bir egpu hediye mesela verebilirm :D

system3276' Alıntı:

hacım şimdi araştırırken aklıma geldi şimdi laptoptaki sd kart slotu pcı ex den bağlı doğrumu doğru wifi modulu de mini pci ex veya pci ex den bağlı diyolarki wifi modülünü çıkarıpta kullanıcaksın wifi modulu yerine sd kart yuvasını çıkarsak daha mantıklı değilmi hatta yuvayı uzatıcı şeylerde var daha tak çıkar sistem yapılabilir

E

expert

Guest
yuh ne yedin la sen öyle ayrıca 2 metre olunca her önüne geleni dövemezsin ccc reis var arkamızda :)

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
system3276' Alıntı:
yuh ne yedin la sen öyle ayrıca 2 metre olunca her önüne geleni dövemezsin ccc reis var arkamızda :)

4 yıl karete siyah kuşak dan 2 1 yıldır da fitness a gidiyorum insanlara şiddet uygulama taraftarı değilim pek

Rurouni' Alıntı:
Reizin ordusuyuz !!!

o orduyu tükürüğümde boğarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri