Excalibur Controlcenter

Koray Ökmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende casper excalibur g770pc var controlcenterı açtığımda altta açılma simgesi çıkıyor ama açılmöyor casperı aradığımda formatla belki düxelebiliceği söylendi ama kesin değil aygıt yöneticisindede gözükmüyor bunun düzelmesi için ne yapabilirim

KS

Koray Ökmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şuanda bende yüklü olanda bu ama görev çubuğu sekmesinde kalıyor ve kapanıyor tekrardan bendeki controlcenterı sildim bunu yükledim ama sorunum düzelmedi.

KS

Koray Ökmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet başlattım 3 gündür böyle 1 ay önce aldım 3 gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu 3 gün önce ddu ile ekran kartımı silip tekrar yükleme işlemi yaptırdılar ama bununla bi alakası var mı biilmiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Başlata msconfig yazın çalıştırın. Açılan pencerede hizmetler sekmesine girip Tüm Microsoft hizmetlerini gizle deyip Tümünü etkinleştir deyin Uygula/Tamam deyip yeniden başlatın ve böyle deneyin. Belki servislerden birisi çalışmıyordur ki bu yöntem bu sorunu çözer. Eğer sorun bu değilse çözülmez zaten sonrasına bakarız.

KS

Koray Ökmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ne yazık ki yine olmadı hala aynı problem devam ediyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HP desteğe yazar mısınız. Sizin gibi sorun yaşayan bir kaç başka kişi yazmış başka sistemler için sorunu çözmüşler sizde de işe yarar bir çözüm önerisi sunabilirler.

KS

Koray Ökmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yarın sabah ilk iş olarak yazıcam geri dönüş sağlanıp çözüm bulunursa burda paylaşırım tekrardan

KS

Koray Ökmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnternette yazan okuduğum herşeyi denedim ama bir türlü sorunumu halledemedim ddu programı ile ekran kartı driveri silinince sanırım diğer driverlar içinde problem yaratıyormuş ve sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorum çözüm yolu olarak şöyle bişey yaptım başlat menüsünden ayarları sıfırlamaya girdim ve bu bilgisayarı sıfırlaya basarak dosyalarımı silmedim ve tüm driver ve uygulamaları sildim sorunum çözüldü birinin başınada böyle bişey gelirse zaman kaybetmeden bunu yapmasını öneririm

KS

Koray Ökmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Formatla aynı çözümdü ama yüklü olan birçok programım vardı onların gitmesi üzücü oldu en azından yüklü dosyalarım hala duruyo, dediğim gibi tek çarede buymuş araştırdıklarıma göre yabancı bir kaç sitedende baktım kimse farklı bi çözüm bulamamış :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri