Dostlarar 2. el bir Excalibur E27QHD-G 27 buldum 5bin tlye sizce alınır mı tn panel kendisi yoksa 1 k daha ekleyip va panel 2k monitor var mıdır ?
hocam ben o kadar araştırdım bulamadım siz nasıl buldunuz onuda anlamadım çok tesekkurlerTN panel önermem. Renk konusunda kötü oluyorlar. Şuan hâli hazırda 2K 165Hz IPS panel bir monitör bulunuyor. Hem garantili olur. Onu tercih edin bence.
![]()
Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör özelliklerini incele, 8.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Victory bilgisayar güvenilir mıdır kiTN panel önermem. Renk konusunda kötü oluyorlar. Şuan hâli hazırda 2K 165Hz IPS panel bir monitör bulunuyor. Hem garantili olur. Onu tercih edin bence.
![]()
Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro UM.HV1EE.M07 27" 0.5 Ms WQHD IPS Monitör özelliklerini incele, 8.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
qhd arıyorum aynı zamanda butce kısıtlı oldugu icin ikinci el bakıyorum cevremde 2. el satanlar bitek bu modelleri satıyorHiçbirini önermem. Aoc 24g2spu ya bakabilirsin.
bu arada anlık olarak 60 hz 1080p tn panel kullanmaktayımqhd arıyorum aynı zamanda butce kısıtlı oldugu icin ikinci el bakıyorum cevremde 2. el satanlar bitek bu modelleri satıyor