Excalibur G770 (Windows 11 Gömülü Silme)

ibico_89

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar arkadaşlar ben geçen günü servise verdim. Kayretmesin servis sıkıntılı firma ilgi alaka hiç yok benim başka bir konum var arkadaşlar bu aldığımda windows 11 orjinal yüklüydü ben gömülü olan işletim sistemini silmek istiyorum. sizde ne yapayım siz ne tavsiye edersiniz.

Casper Excalibur G770 Özelikkleri

11400H 11.Nesil İşlemci
16 GB Ram 1x
500 SSD
15.6 144 Hz
RTX 3050 Tİ 4 GB
Windows 11 64 Bit Son Güncelleme Yüklü

KS

ibico_89

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

Tam olarak ne istediğini anlayamadım. Windows 11'i komple mi kaldırmak istiyorsunuz?
Windows 10 veya Windows 11 için ilgili link'lerden indirmeyi başlatın. Daha sonra sıfırdan kuruluma başlayabilirsiniz.
Merhaba evet içindeki işletim sistemini silmek istiyorum. Excalibur G770 Gömülü olanı nasıl yaparım hiç bilgim yok

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Paylaştığım linklerden istediğin işletim sistemini indirip bir usb belleğe yazdırman ve ardından sıfırdan format atman gerekecek. Youtube üzerinden detaylı format atma videoları mevcut.

KS

ibico_89

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Paylaştığım linklerden istediğin işletim sistemini indirip bir usb belleğe yazdırman ve ardından sıfırdan format atman gerekecek. Youtube üzerinden detaylı format atma videoları mevcut.
Peki yaptığımda gömülü bios'dan key olurmu format attığımda orjinal olan windows 11

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri