- Tepki
- 3
Teşekkür ederim peki alttaki laptop alınır mı sence bana boyle cozunurlugu yuksek islemcisi yuksek bi model gerekiyor da bu fp gibi geldi banaTavsiyem Türk markalarından uzak durman daha iyi olur ilk zamanlar birkac ay sorun olmaz sonra bi bakarsın arada bir servise göndermelere vs başlarsın alacaksan Lenovo, Asus.Toplama bilgisayar bilgisi kötü Casper'ın verdiği değerle.
Ne için kullanacaksın eğer genel olarak tabanın işler ise güzel olur intelin son versiyonu olan işlemcilerinden birisi.Oyun da seni eksiksiz belli seviyedeki oyunlara kadar götürür.Unutmadan watt değerlerine bak mutlaka.Teşekkür ederim peki alttaki laptop alınır mı sence bana boyle cozunurlugu yuksek islemcisi yuksek bi model gerekiyor da bu fp gibi geldi bana
Oynadigim oyunlar yuksek gpu gerektirmeyen lol minecraft gibi oyunlar ama render ve video duzenleme yapiyorum ekstra olarak gpumun iyi olmasi üretkenliğe katkı sağlar mı aydınlatır mısınNe için kullanacaksın eğer genel olarak tabanın işler ise güzel olur intelin son versiyonu olan işlemcilerinden birisi.Oyun da seni eksiksiz belli seviyedeki oyunlara kadar götürür.
Ben de yeni araştırmaya başladım ama bayağı bir bilgi topladım genelde dengeli olması lazım misel bu dengeli, ilk olarak render işlerinde intelin tek çekirdek yapılı olması güzel hele bir de son nesil işlemci olduğu icin daha güzel yine bu ekran kartı da güzel değer katar.Sadece ekran kartının watt değerini öğren.Ona göre araştırma yap.Bu sistemi alınca ilk ssd alırsın 1 tb ileride de ram ne kadar destekliyorsa arttır hatta bütçen varsa ona yoğunlaş video edit ve adobe programları ram sömürüyor.32 gb ram yap mutlaka.Oynadigim oyunlar yuksek gpu gerektirmeyen lol minecraft gibi oyunlar ama render ve video duzenleme yapiyorum ekstra olarak gpumun iyi olmasi üretkenliğe katkı sağlar mı aydınlatır mısın
Ağır oyunlar oynayacaksan G870 alman sana daha fazla fps kazandırır, yoga ise günlük işlerde daha ideal olabilir.Oynadigim oyunlar yuksek gpu gerektirmeyen lol minecraft gibi oyunlar ama render ve video duzenleme yapiyorum ekstra olarak gpumun iyi olmasi üretkenliğe katkı sağlar mı aydınlatır mısın